Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyire gáz ha egy 200ezres...

Mennyire gáz ha egy 200ezres laptopban nincs gigabit ethernet csatlakozó?

Figyelt kérdés

[link]

Konkrétan ő lenne az. Szerintem egész jó gép, tetszik a 3 év garancia. Létezik több színben is, az is jó pont. Minden klappolna, viszont ekkor észreveszem, hogy szerintem egy ilyen alap dolog kimarad egy drága gépből. Csak 10/100as van benne. Lehet hogy apróság, de ennyi pénzért bosszantana.

Tehát ez a gép nem képes kábelen 100 mbit/s-nál gyorsabb kapcsolatra???

2013. dec. 26. 01:54
 1/7 anonim ***** válasza:
ha bosszant, akkor ne vedd meg
2013. dec. 26. 02:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Amúgy hogy lehetnek ilyen hülyék a Dell-nél,hogy egy ilyen kis marhaságon átsiklanak? Nem hiszem, hogy annyira költségnövelő lett volna belerakni.
2013. dec. 26. 02:04
 3/7 sün18 ***** válasza:
Dellekbe, csak 100-as van, de wifi-n tud többet is :)
2013. dec. 26. 02:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Engem jobban zavarna, hogy ilyen pici a kijelző felbontása. Valami, ami sokkal inkább számít a mindennapi használatnál. 100-asnál gyorsabb netet alig kapsz az országban, és még ha jövőben jobban el is terjed, akkor is addigra egy ilyen laptop már múzeumban lesz.
2013. dec. 26. 04:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát igen, a kijelző is lehetne jobb, de muszáj kompromissumokat kötnöm, 200rugónál többet nem akarok költeni. Nézegettem de ebben az árkat.ban 15,6" gépeket, többségben mind ilyen, vagy ha nagyobb a felbontás, akkor vmi más nem olyan, mint amit elvárnék.
2013. dec. 26. 10:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Én őt használom:

[link]

Szerintem nem gáz, ott spóroltak, ahol tudtak.

Aki meg képes havi 8-10 forintot fizetni azért, hogy 100mbit/s-nál gyorsabb netet használjon, az nem fog ilyen laptopot választani :) Illetve WIFI-n keresztül többre is képes, így akkor már az a 15000 HUF sem vág földhöz, és mr meg is van oldva a probléma...

2013. dec. 26. 22:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Nekem megteszi ez is :) Csak elsőre furcsáltam, de ez a befutó :)
2013. dec. 26. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!