Mire jó az Ethernet csatlakozó a merevlemezen?
Figyelt kérdés
Van egy Sungoo külső merevlemezem és van rajta egy ethernet csatlakozó (gondolom a számítógéppel össze lehet kötni), de mire tudom használni?2013. jan. 12. 11:24
1/7 anonim válasza:
Esetleg hálózati adattárolónak lehet használni? Kézikönyv mit ír róla?
2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos, nincsen semmilyen papírom róla. Próbáltam a neten nézni dolgot vele kapcsolatosan, de nem találtam semmi használhatót.
2013. jan. 12. 11:36
3/7 anonim válasza:
pl, ha van egy routered, amit mint egy kis szervert hesználsz, akkor ezt rá tudod kötni... illetve a szgéppel is össze tudod kötni, és akkor 1 Gbit/s sebességű adatátvitel lesz
4/7 A kérdező kommentje:
Tehát a merevlemezt csatlakoztatom a netkábellel a laptophoz és megpróbálok valahogyan kapcsolatot teremteni a hálózaton? Vagy hogyan kell?
2013. jan. 12. 11:41
5/7 anonim válasza:
Nemhogy noname leírás nélküli a termék, de még a kérdező se ért hozzá.
Így aligha lehet segíteni. Ki mondta, hogy gigabites benne az adapter? és ha csak 10 megabites?
hiába kötöd össze a notebookkal, a windows nem futtat DHCP szervert. egyébként is tilos, mert csúnyán el lehet vele téríteni a hálózatot.
6/7 A kérdező kommentje:
Találtam egy képet az összekötésről, de nem tudom, hogyan tudom a laptopomon a merevlemezt megjeleníteni? Remélem, jó a link, amit küldök: [link]
A kép jobb alsó sarkában látható, hogyan kell összekötni.
2013. jan. 12. 12:03
7/7 anonim válasza:
3 csatlakozo van.
Tap/usb/lan.
A lan arra jo, hogy radugod routerre es minden gep latja mint halozati meghajtot.
Ez egy NAS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!