5.1 usb hangkártya + tv laptop csak közre játszik Sikerülne igy?
Sziasztok:)
Ha Bluray lejátszom hdmivel összekötöm a tvmmel és onnan a hangot optikaival erre a kütyüre kötöm persze laptop is kell hozzá.
A kütyü: [link]
Akkor kitudja vinni a hangot az aktív 5.1 rendszeremre (5.1 nincs optikai bemenet)
Ha jól értem, analóg (6rca) bemenetes hangcuccra akarsz rákötni egy előtte dekódolt DD, DTS hangsávot.
Nem egészen értem, minek ehhez laptop. Esetleg a lejátszón nincs analóg 5.1 kimenet?
A lejátszóról kösd egyből erre a hangkarira optikai kábellel. A tv nem biztos, hogy kiadja az 5.1es hangot. Hogy menni fog-e gond nélkül, azt nem tudom. Egy haverom szívott egy hasonlóval, azt hiszem a DTS hang nem ment rajta minden gond nélkül.
ez tiszta csak milyen kütyüvel?
Mert amit linkeltem laptop is kell hozzá vagy számcsó gép mert ugye usb-s.
Lehet, hogy működik pc nélkül is, csak tápellátás kell neki. De lehet, hogy nem úszod meg a laptopot.
Egyébként meg külső dekóder kell, de azok nem olcsók, egy ilyen hangkari megoldás lehet, ha tudja, amit kell. Ebay-en sokkal olcsóbb egyébként.
Közben megkerestem ebay-en (11,5 dollár)és sajnos nem lesz jó. usb-n keresztül "veszi fel" a jelet, tehát pc-ről használható csak. A rajta lévő optikai bemenet csak a felvételhez való.
56 dollár postával együtt, az, ami neked kellene. Ennyit én nem áldoznék rá. Akkor inkább cserélj hifit, amivel nem csak digitális bemeneted lesz, de jobb hangod is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!