Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 5.1 usb hangkártya + tv...

Kriszrap kérdése:

5.1 usb hangkártya + tv laptop csak közre játszik Sikerülne igy?

Figyelt kérdés

Sziasztok:)

Ha Bluray lejátszom hdmivel összekötöm a tvmmel és onnan a hangot optikaival erre a kütyüre kötöm persze laptop is kell hozzá.

A kütyü: [link]

Akkor kitudja vinni a hangot az aktív 5.1 rendszeremre (5.1 nincs optikai bemenet)

2013. dec. 25. 23:52
 1/8 Osynho ***** válasza:

Ha jól értem, analóg (6rca) bemenetes hangcuccra akarsz rákötni egy előtte dekódolt DD, DTS hangsávot.

Nem egészen értem, minek ehhez laptop. Esetleg a lejátszón nincs analóg 5.1 kimenet?

A lejátszóról kösd egyből erre a hangkarira optikai kábellel. A tv nem biztos, hogy kiadja az 5.1es hangot. Hogy menni fog-e gond nélkül, azt nem tudom. Egy haverom szívott egy hasonlóval, azt hiszem a DTS hang nem ment rajta minden gond nélkül.

2013. dec. 26. 01:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Hangfal 5.1 en analog van (6rca) és bluray lejátszónak tvnek optikai van. Ezt szeretném valahogy összekötni:( de hogy és mivel?
2013. dec. 26. 10:18
 3/8 Osynho ***** válasza:
Lejátszó ->tvbe hdmi, lejátszó->hangkariba optikai. Vagy a tv-n átvezetni a hangot, ahogy te is írtad.
2013. dec. 26. 11:13
 4/8 A kérdező kommentje:

ez tiszta csak milyen kütyüvel?

Mert amit linkeltem laptop is kell hozzá vagy számcsó gép mert ugye usb-s.

2013. dec. 26. 11:18
 5/8 Osynho ***** válasza:

Lehet, hogy működik pc nélkül is, csak tápellátás kell neki. De lehet, hogy nem úszod meg a laptopot.

Egyébként meg külső dekóder kell, de azok nem olcsók, egy ilyen hangkari megoldás lehet, ha tudja, amit kell. Ebay-en sokkal olcsóbb egyébként.

2013. dec. 26. 11:20
 6/8 A kérdező kommentje:
vagy jó lesz amit linkeltem arra funkcióra amire kell nekem?:)
2013. dec. 26. 11:21
 7/8 Osynho ***** válasza:

Közben megkerestem ebay-en (11,5 dollár)és sajnos nem lesz jó. usb-n keresztül "veszi fel" a jelet, tehát pc-ről használható csak. A rajta lévő optikai bemenet csak a felvételhez való.

56 dollár postával együtt, az, ami neked kellene. Ennyit én nem áldoznék rá. Akkor inkább cserélj hifit, amivel nem csak digitális bemeneted lesz, de jobb hangod is. :)

2013. dec. 26. 11:28
 8/8 A kérdező kommentje:
el linkelnéd?
2013. dec. 26. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!