Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Samsung laptop bal hangszórója...

Samsung laptop bal hangszórója sistergő hangot ad ki. Hangszóróhiba?

Figyelt kérdés

A héten vásárolt laptop bal hangszórója magasabb hangoknál sistergő/sercegő hangot ad ki... De csak a bal oldali!

Szerintetek mi lehet a hiba?

Az illesztőprogramok föl vannak telepítve! + a Realtek is!

2013. szept. 21. 14:01
 1/5 Turismo ***** válasza:
Valószínűleg az lesz. Nekem is Samsung laptopom van, de még nem volt gond a hangszóróval. Próbálj ki egy másik drivert a netről, de szerintem tuti hangszóró hiba. Vidd vissza gariba hátha megcsinálják.
2013. szept. 26. 06:49
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

Egyik ismerősömnek is Samsung van, de neki is pont a bal hangszórója kicsit serceg ha hangosabban szól a zene...

Különösebben nem zavar, mert kevés zenét hallgatok rajt, csak feltűnt. Amúgy Win 7 van rajt, de elvileg Win 8-cal működik tökéletesen.

2013. szept. 26. 15:58
 3/5 Turismo ***** válasza:
Próbáld majd ki akkor esetleg, mert lehet, hogy tényleg driver hiba. Nem tudom nekem nem volt ilyen gondom még. Windows 7-et használok 64bitest. Nagyon szépen szól egyébként és megvagyok vele elégedve. Mondjuk én erősítővel használom, jó kis jelerősséget lehet vele előcsalogatni! :D
2013. szept. 26. 19:27
 4/5 A kérdező kommentje:

Én 32 biteset használok. Ha dugok rá hangszórót akkor nincs probléma ezzel sem. Szóval érdekes, de én is gyanítom, hogy valami itt a driver-rel lehet.

[link]

Ez a problémám lehet, szerinted ezzel mit kezdjek?

2013. szept. 27. 05:48
 5/5 Turismo ***** válasza:
Azt próbáld még meg, hogy állísd át a herczet, mert az elején asszem nekem is gond volt a 192.000Hz-el állítsd 24 bites 48000Hz-re lehet utána jobb lesz. :) Vagy tényleg rakj fel egy másik drivert, egy régebbit akár.
2013. szept. 27. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!