A külső winchesteremet nem érzékeli a laptop. Mi lehet a baj?
Van egy 750 gb-os külső winchesterem, usb kábel: egy usb csatlakozás a winchesterbe, vezeték, aztán 2felé válik a kábel és a számítógépbe 2 usb-t kell dugnom. A winchester házán/dobozán van egy kis led, ami világít zölden ha jó, pirosan ha nem jó, meg van, hogy egyáltalán nem.
Mikor bedugom a laptopba, akkor villog 3-at pirosan, a gép meg kiírja, hogy az usb háttértárat nem ismeri fel a gép. Ez oké, megpróbáltam kicserélni a dugaszokat, össze-vissza variálgattam, semmi. Megpróbáltam ugyanezt asztali géppel, akkor sincs semmi. Most be van dugva a laptopba, ahogy kell, világít zölden, de mégsincs semmi hang vagy akármi, hogy a gép tudomást vett volna róla.
Valaki tud valami jótanácsot adni?
A win7 felismeri és telepíti a driverét,ez megtörtént?
A lemezkezelőben akkor meg kell hogy jelenjen.
Régebben tökéletesen működött. Ez kb egy hete áll fenn, csak most kellene nagyon az, ami rajta van.
Most nem történt semmilyen esközillesztő telepítése, de régebben igen. Nem jelenik meg a lemezkezelőben. A win7 most nem ismeri fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!