Ha egy hónapon át 24/7 megy egy számítógép, az kb hány Ft-tal terheli a villanyszámlát?
A konfigban lenne:
- valami gyenge proci
- 160 gb hdd
- 4 gb ram
- crossfire képes lap telepakolva r2 280x vagy 290 vagy 290x-el
Hát, Tibor, egy 290 CF-nél a 200W szerintem alul becslés lenne. :D
G.
Geniuseus, ha csak nem játszik napi 20 órát nem...
Azzal hogy csak megy, és számolunk max 8-10 órát azzal hogy netezik, játszik, videózik, akkor átlagosan ki jön a 200W.
Gondolom a Torrent miatt kérdezte, hogy mennyibe nyomja meg a számlát, ha nonstop seedel.
Amikor nem épp konvertálsz, játszasz... szóval nem gépigényes feladatok mennek, egy PC 100-120W kürül fogyaszt.
Ha épp játszasz, gépigényes műveleteket végzel, akkor 200-250W, néhány gazdaságtalan táp, és hardver esetén 300-350 -et is elérheti.
Virtuális valuta bányászat miatt kérdezte (szerintem) és az bizony 100%-on fogja járatni az összes kártyát.
G.
Nos, ahogy nézem, egy 290 350 wattot megzabál, ebből kettő már 700W, szóval kérdező, ha ki akarod használni a konfigod, akkor rakj alá valami atomreaktort!
G.
Oké :d
amúgy valami ilyesmit szeretnék: http://www.youtube.com/watch?v=cxn0ZJqYoGk&t=35s
AJánlom az Enermax Maxrevo 1500 wattos tápját a konfig mellé :)
Halk, hűvös, és ontja a delejt. ;)
300W-tal láttam ezeket becsülni.
Ha a "telepakolva" az 4db, akkor megszívhatod, mert nem fogod tudni kihűteni őket, csak ha hajszárítót tolsz rájuk (hidegen :D). Láttam már ilyet, a tulajdonos nem volt annyira vicces kedvében, amikor kiderült, hogy a vasat csak 50%-on tudja járatni.
Jó bányászást! ;)
Jézusom! Az egész házat fűteni akarod vele....
Ha jól meg szerkeszted a légelvezetést a szobákba, akár 18-20 fok is lehet bent télen.
Mire használnád ki, és mi ez a "bányászás"!?
Ezt most komolyan nem értem :-)
(Ha viszont tényleg ilyen sok erőforrást igénylő hardvert kötsz össze az nem lesz olcsó folyamatosan működtetni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!