Hogyan aktiváljam az integrált videókártyát?
Figyelt kérdés
Msi 785GM-E51-es alaplapom van egy integrált HD 4200-as kártyával. Otthon használom a gépet egy HD7790-el HDMI-ről, de most a mamámnál leszek, ahol a monitornak csak VGA-ja van. Hiába dugom az alaplapi VGA csatlakozóba a monitort nem reagál semmit, kivettem a hd7790-et akkor meg bekapcsolásnál lecsipog a gép és gondolom nem csinál semmit, mert egy gombnyomásra ki is kapcsol. Nem értem hogy miért nem veszi egyből az integrált videókártyát. Mentem már átalakítóért, de sehol nem kapok, úgyhogy meg kell oldanom. Segítsetek...monitor nélkül nem tudok a biosban turkálni, hogy csináljam hogy érzékelje a monitor az integrált kártyát???2013. dec. 22. 14:56
1/2 macika55 válasza:
Monitor nélkül így tudod átállítani.
Vedd ki az alaplapi gomb elemet,majd tedd vissza.
Kösd össze a monitort az alaplapi VGA kimenettel indtsd el a gépet.
Most már be tudsz lépni a biosba.
Ha szükséges a reset előtt vedd ki a kártyát így induláskor nem fogja érzékelni,bár szerintem nem szükséges.
Másik megoldás: Ha van a mamának tv-je amin HDMI is található kösd össze maj a biosban be tudod állítani,hogy csak az alaplapi kártyát használja.
2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm szépen a választ, sikerült, már a saját gépemről írtam:) Minden jót:)
2013. dec. 22. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!