Melyik laptopot választanátok?
Figyelt kérdés
Adott 2 laptop, ezek közül szeretnék választani, ebben kérnék segítséget. Kérem aki válaszol érveljen is valamilyen szinten!
Kicsit tartok az ACER márkától, eddig csak rosszakat hallottam róla (melegedés, apróbb hibák, mint mikrofon, webcamera ilyesmi meghibásodása) igaz még nem volt ACER-em, így csak az elmondásokra hagyatkozhatom.
2013. dec. 21. 22:41
1/2 anonim válasza:
szinte ugyanaz a kettő, de az acert venném, a nagyobb merevlemez miatt, meg nvidia graf kártya miatt... nekem amd-s laptopom van, de nem vagyok teljesen elégedett vele.
2/2 claidheamohmor válasza:
Az acerben a videokártya kicsit jobban teljesít. Nekem Acerem van (3 éves, i5-460, GT720M), egyelőre elégedett vagyok vele, arra, amire nekem kell, jó. Ami nem tetszik rajta, az a hülye lapos billentyűzet, amit valamiért nehéz volt megszokni, és az, hogy a hűtőborda lamellái közti por normális kitakarításához, vagy ha ahhoz nem is, akkor a borda újrapasztázásához kajakra szét kell az egészet szedni. De nagyon. Nem tudom, hogy a DELL-nél így van-e. Egyébként amennyire tudom, szakszerviz legközelebb Szlovákiában található, szóval gariban oda fogják szállítani, ha bekrepál, ami némi plusz időt jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!