Melyik laptopot választanátok és miért?
Figyelt kérdés
A jeloltek:
acer s5
acer s7
acer r7
asus transformer book
www.laptop-notebook-netbook.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptop/acer-ultrabook-aspire-s5-391-73514g25add-most-3-ev-garanciaval/2737/
www.laptop-notebook-netbook.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptop/acer-aspire-r7-571-53338g75ass-ultrabook-forgathato-erinto-kijelzovel-ezust-mar-3-ev-garanciaval/2939/
www.laptop-notebook-netbook.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptop/acer-ultrabook-aspire-s7-391-73514g25aws-erinto-kijelzovel-ultrabook-feher-most-3-ev-garanciaval/2591/
www.asus.com/hu/Notebooks_Ultrabooks/ASUS_Transformer_Book_TX300#specifications
2013. aug. 16. 14:52
1/9 anonim válasza:
Uramisten! Ha játékhoz kell, akkor felejtsd el mindegyiket, mert a HD Graphics 4000 egy nagyon gyenge, és teljesítményszívó, áramszívó kártya. Még irodai munkához se ajánlanám, és ha már 300ért veszel egy lapot akkor se 4000es szériás legyen, hanem 5000es, vagy valami jó AMD vagy Nvidia .
2/9 A kérdező kommentje:
Nem jatekra kellene, inkabb irodai munkara, netezesre, zenehallgatasra ilyesmik. Tudsz/ tudtok jobbat ajanlani?
2013. aug. 16. 15:11
3/9 anonim válasza:
Itt egy értékelés is, a legnépszerűbb vga-k közül, itt is látható, hogy az Intel vga-k sehol sincsenek. Még a legjobb (a 4000es) is a középkategória alatt van. És ha már 300ért veszel lapot, akkor egy igényes vga legyen benne!
4/9 anonim válasza:
ja csak a linket nem tettem bele :D Itt van: [link]
5/9 anonim válasza:
Nem is értem.. Most hogy nézegettem, szinte minden 300ezres lapba hd graphics 4000est tesznek. De még ha azt is tesznek, mert nem az a lényeg, akkor már tehetnének mellé jobb alkatrészeket. Mert ugyanúgy egy i7 3317U proci, meg 4 giga ram van benne. Akkor meg nem értem miért kérnek el érte 300ezret...
8/9 A kérdező kommentje:
Koszi!
2013. aug. 16. 15:20
9/9 anonim válasza:
Én a 7es hozzászólásban linkelt Dell Inspiron 7720at ajánlom !Nagyon komoly gép és a minősége is jó , ami nem mondható sajnos el az Acerekről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!