Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy tudom beállítani, hogy a...

Hogy tudom beállítani, hogy a videókártyám a HDMI kimeneten is adjon jelet?

Figyelt kérdés
HDTV-re próbáltam rákötni, de nem sikerült, a gép nem ismeri fel. Tudnátok segíteni?

2013. dec. 21. 16:09
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Windows 7 Home Premium 64bites
2013. dec. 21. 16:33
 12/20 anonim ***** válasza:

Itt a felső Download linkre kattints, letöltés után telepítsd fel:

[link]

2013. dec. 21. 16:35
 13/20 A kérdező kommentje:
Ezt kb fél órája feltelepítettem. Más ötlet esetleg? Kissé elkeseredtem.
2013. dec. 21. 16:36
 14/20 anonim ***** válasza:
HDMI kábel működését ki tudod próbálni?
2013. dec. 21. 16:38
 15/20 A kérdező kommentje:
Csak a számítógépem és a tv-m rendelkezik HDMI porttal.
2013. dec. 21. 16:40
 16/20 anonim ***** válasza:
Vagy a kártya vagy a kábel rossz. Tényleg mennie kellene alapból is a dolognak. Helytelen képpel és felbontással, de mennie kellene.
2013. dec. 21. 16:42
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom, a kábelt ma vettem, a gép pedig fél éves, minden újonnan vettem. Valamilyen beállítást nem felejtettünk el? Olvastam szintén itt gyakorin, hogy azt is be lehet állítani, hogy jelet adjon ki a videókártya a HDMI kimenetén. Lehetséges?
2013. dec. 21. 16:45
 18/20 anonim ***** válasza:
Van kéznél egy Linux pendrive, nem tökéletesen, de ment a HDMI, pedig semmi illesztőprogram nem volt alá feltelepítve. Windows alól szintúgy menni kellene illesztőprogram nélkül, kivéve ha nem jó a kábel. Nem tudod visszavinni kipróbálni/cserélni a kábelt?
2013. dec. 21. 17:05
 19/20 A kérdező kommentje:
Holnap visszavihetem. De találtam valamit, legalább is azt hiszem. A tálcán jobb oldalt lent a hangszóróikonra kattintok, aztán a lejátszóeszközökre, majd engedélyezem a leválasztott és letiltott eszközök megjelenítését és ott a tv, mint High Definition Audio Device, de zt írja, hogy nincs csatlakoztatva. Ez jelent valamit, ami nekem hasznos lehet?
2013. dec. 21. 17:11
 20/20 anonim ***** válasza:
Annyit jelenthet, hogy nincs bedugva a HDMI kábel. Ha be van dugva és ugyanez, akkor a kábel lehet a hiba. Még ki nem derül az ellenkezője, a tv is hibaforrásnak tekinthető.
2013. dec. 21. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!