Van egy HDMI-s erősítőm a PC-re és egy TV-re kötve. Megoldható valahogy, hogy a videokártyám külön kezelje a hangot és a képet? Többi lent
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy a hangeszközöknél egybe látszik a rendszer és nem tudom megoldani hogy a kép csak a monitoromon menjen (a tv-n ne) de közben hang is legyen.2013. júl. 18. 15:09
1/5 anonim válasza:
Ez nem igazán világos számomra.
A pc-n játszod le a tartalmat?
2/5 A kérdező kommentje:
Bocs, nem fogalmaztam elég érthetően. Szóval van egy GTX650-esem. Arra van rákötve egy monitor DVI-n és egy Erősítő HDMi-n, ami a TV-mre csatlakozik. Ha filmet akarok nézni nagyon fasza, mert kép, hang minden jön, a monitort leválasztom és csak a tv megy. De ha mondjuk nem akarok filmet nézni és tv-t használni, csak a monitoromat, és közben zenét hallgatni az erősítőn akkor hiába kapcsolom ki a tv-t mindig kiterjesztett asztalként érzékeli a gép, és baramian zavar hamikor az egér átcsúszik rá és nem tudom hol van. Viszont ha az nvidia vezérlőpultban leválasztom a tv-t az erősítő is leválasztódik. Közben utánaolvastam és több ember szerint sem lehetséges, hogy a hdmi-n csak hangot vigyek át és a képet lekapcsoljam. Jelenleg azt a szükségmegoldást választottam, hogy coax-al is összekötöttem a gépet az erősítővel, így ha leválasztom a hdmi-eszközt automatikusan spdifre vált, az erősítőt pedig SACD bemenetre állítom és így még egész jól megvan. Úgy hallottam hogy elméletileg akár 192/24-es sztereó hang még éppen átvihető coax-on, vagy 5.1-ből 96/24, tehát ha nem nézek blu-ray-t akkor a spdif kimenet is elég lehet.
2013. júl. 19. 03:39
3/5 anonim válasza:
Szerintem valami ilyesmi lehet a megoldás
Csak remélem jó irányba osztja szét,azaz a kimeneti oldalt.
4/5 A kérdező kommentje:
Érdekes cucc, csak az a baj, hogy nekem pont a jó minőségű hangátvitel lenne a célom a kép nélkül. Na most egy stereo analog nem a legjobb partner ebben
2013. júl. 20. 03:11
5/5 anonim válasza:
Lehet találni ,csak keresni kell. Pl:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!