Win7 alatt 4gbRAM -ból miért csak 3,23GB használható?
Figyelt kérdés
Eleinte azt írta mikor feltettem a Win7-et h 3,75...mostmár csak 3,23...most akk mivan?!Win 7 Ultimate 32bit ezelőtt Win7 Ultimate 64bit-em volt fent és azon meg 3,5GB volt használható csak...BIOS-ban kéne vmit állítani vagy hol?!2013. dec. 17. 21:50
11/14 A kérdező kommentje:
Nemhiszme el igazából h vkiknek ennyirer fontos h le legyenek értékelve...:DD bizonyára én vagyok arrogáns stb de ő nemtudja megállni h ne írjon ide... :DD
2013. dec. 18. 13:28
12/14 A kérdező kommentje:
Nah a sok láma... :)) További jó játékot nektek a homokozóban!! :)) Sikerült megoldani ... :)) Ennyit rólatok :)) 3,75GB használható 4gb-ból :) 250mb pedig úgy oszlik el h az alaplapi VGA-val max 16mb-ot engedek "letiltani" a többit pedig a Win7 magának vágja zsebre :) ill 8GB-nál 7,75 :) szval szevasztok majmok! ^^
2013. dec. 18. 15:56
13/14 anonim válasza:
Te b*zie vagy, hogy ennyire homokozni akarsz? Ha ilyen okos vagy máskro ne tegyél fel kérdést te gyökér
14/14 anonim válasza:
Ne ":DD"-zz mert megőrülök!! És kérlek igen, fotózd le!!! Fotózd! És még valami! Ha te ennyire szakértő vagy, miért itt, és miért ÍGY kérdezel??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!