Win7 alatt 4gbRAM -ból miért csak 3,23GB használható?
Figyelt kérdés
Eleinte azt írta mikor feltettem a Win7-et h 3,75...mostmár csak 3,23...most akk mivan?!Win 7 Ultimate 32bit ezelőtt Win7 Ultimate 64bit-em volt fent és azon meg 3,5GB volt használható csak...BIOS-ban kéne vmit állítani vagy hol?!2013. dec. 17. 21:50
1/14 anonim válasza:
Windows 7 32bites csak 3 giga ramot ismer fel.Szóval első lépésként mindenképpen 64bites rendszer kell.
2/14 A kérdező kommentje:
x"DDDDDDD istenem xDD okés akk valaki hozzá értő is vállaszoljon legyen olyan kedves :) XP volt még ami csak 3GB-ot látott max :) Win7 sőőőt még előtt Win Vista/Server jöttével bejöttek h ők már 3GB fölé is látnak :)
2013. dec. 17. 22:46
3/14 anonim válasza:
32 bitessel sose lesz 4GB
Egyébként meg egy integrált VGA vesz le belőle.
Úgyhogy 64 bites telepít,majd bios-ba beállítod hogy ne adjon annyit neki.
4/14 A kérdező kommentje:
Nemszeretek le értékelni de sajnos mind a kettőtök válasza helytelen...bár a tiédben utolsó leg votl igazság h van alaplapi VGA de direkt be állítottam h cska 64mb-ot "tilthasson le" ez a "32bitessel meg sosem lessz 4gb" jobb lenne ha ink legóznátok :// bocsi de ha 8gb-ra bővítem is gyanez van ...nem 8gb-ot lát hanem 7,23-at...
2013. dec. 17. 23:15
5/14 anonim válasza:
Kedves kérdező te akkora egy idióta vagy amilyet még nem látott senki...szerintem neked kéne legózni menni és nem itt okoskodni főleg úgy hogy egy kérdést tettél fel amire meg is kaptad a megfelelő választ...64 bit es op-rendszer kell különben a büdös életben nem ismeri fel a 4 giga ramot...másodszor a rendszer is lefoglal bizonyos mennyiségű ramot. Kicsit olvass utánna és aztán okoskodj.
6/14 A kérdező kommentje:
H te is utolsó mekkora egy barom vagy... :DD szó szerint! :DD Ott írtam barátom h 8GB-ból is cska 7,23-at lát :DD és igen tudom h lefoglal vmennyid :DD arra vtam kíváncsi miért van az h amikor feltettem a win-t 3,75 volt használható mostmeg 3,23...ergó vhogy csak lehet állítani... v vmi...szóval tényleg te is mehetsz homokozni :DD istenem ...még én olvassak utánna mikor ő nem olvassa el az előző hozzászólásokat.. :DD ink bújj el ember!...
2013. dec. 18. 04:25
7/14 anonim válasza:
Amellé, hogy idióta vagy, még hazudsz is! Az teljességgel lehetetlen, hogy egy 32 bites rendszer 7,23 gb-ot használni tudjon a Ramból.
Jó legózást!
8/14 anonim válasza:
Ha ennyire okos vagy akkor mi a f@@szért fárasztod az embereket az idióta kérdéseddel? Ha szerinted senki sem ért hozzá akkor miért tettél fel kérdést? Te fogyatékos agyhalott!
9/14 anonim válasza:
Itt mindenki segítő szándékkal fordult feléd, de te idióta és arogáns módon reagálsz mindenki írására...nagy paraszt lehetsz te is.
10/14 A kérdező kommentje:
Ahha nemtudom mostis kik írkálják ide a hülyeségeiket...:DD Nagyon sokat segítetek...:DD lefényképezzem neked te agyhalott?! :DD 32bites Win7 Ultimate-m van és 7,23GB ram-ot lát...
2013. dec. 18. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!