Miért ad kék színű képet a webkamerám?
Figyelt kérdés
Tegnap feltelepítettem a webkamerámat a gépre, ami egy Labtec webkamera, és azóta folyamatosan akármit is állítok rajta, csak kék a kép. Pl. aminek sárgának kellene lennie az kék. De az arcom is úgy látszódik rajta, mint mikor sötétben a monitor világítja csak meg, tehát az is olyan kékes. Annyit tudni kell, hogy a driver cd-jét nem olvasta be a gép, és így netről a labtec honlapjáról szedtem le drivert hozzá. Illetve xp alatt fut ez a dolog. Csak azért fura nekem, mert régebben (pár hónapja) amikor még a régi notimon használtam, ott rendes színeket adott.
Valaki tudna rá tippet adni, hogy mit lehet ilyenkor csinálni? Mert én már az összes létező állítási módot átállítgattam, de egyiknél sem váltott át "természetes" színre.
2009. nov. 24. 14:13
1/2 anonim válasza:
"fehéregyensúly" beállítást keress.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, azt már megtaláltam, de ha leveszem minimumra, akkor se sokat "normalizálódik" a helyzet. Valamivel "természetesebb" lesz a kép, de marad ugyanúgy kék egy kicsit.:(
2009. nov. 24. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!