Miért nem működik a webkamerám? Nem csak msn-en, de agpen sem mutat képet!
Figyelt kérdés
Genius 350K Pixel-es webkamera. Már ha a programba belépek, azt írja ki: No video capture device was detected on your system. This Application requires a functional video capture device, such as a USB web camera.
Angolul nem tudok.. legalábbis nem ennyire:P Valaki tudja, mi lehet a baj, és ezt hogy lehet kiküszöbölni?
Egyébként 1 éve van meg a kamera, eddig jó volt, csak júniusban kellett újratelepíteni a rendszert, azóta nem jó.
2009. júl. 28. 12:53
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, pontosan ez az :) Nem csak msn-en, de a gépen se mutat képet, ha megnyitom a programot.
Nem sikerült a CD-s telepítéssel sem :(((
2009. júl. 29. 10:38
3/4 anonim válasza:
Szia. Sikerült valamit alkotni? Nálam ugyanez a hiba.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, azóta működik :) Az MSN-en állítottam be, és egyszer csak megjelent a pofám a monitoron :D meglepődtem, de legalább jó végre a camera. :)
2010. márc. 8. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!