Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Váratlanul újraindul vagy...

Dev08 kérdése:

Váratlanul újraindul vagy lefagy a gép mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Alaplap: Gigabyte GA-EP43-DS3

Proci: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600 2400mhz

memória: 4gb ddr2 kingston 800 mhz

vga: Amd radeon hd 6600 ddr3 128 bit

hdd: 320 gb western digital

táp: Új m-tech 450 watt

A problémám a következő: Múlthéten hoztam haza a gépet a szervízből új tápegységet és új hdd-t kapott. Sikeresen feltelepítettem. És tegnaptól olyat csinál hogy kb fél óránként újraindul vagy váratlanul lefagy. A másik probléma olyan játékok nem futnak rajta aminek pl mennie kellene szaggatás nélkül. A gépigényem meg van hozzá és szaggat vagy egyszerűen lefagy: Call of Duty - Black Ops, Need for Speed Most Wanted 2012, Crysis 3 stb. Én tápra tippelek lehetséges kicsi lenne a pc. Nek? A szakember a szervízben álította h elég ez a tápegység bele. Mi lehet a gond? Remélem valaki tud segíteni!

2013. dec. 13. 13:23
 1/1 anonim ***** válasza:

Én tápra tippelnék.

Vga,Cpu maradt a régi,csak a táp lett cserélve és a hdd?

Milyen a Vga?

Nekem is voltak ilyen gondjaim és tápot cseréltem 650wattosat vettem,most már jó.

Meg kell nézni,hogy a cpu és vga mennyi wattot eszik és ki lehet számolni.

Persze lehet ram hiba is.

2013. dec. 13. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!