Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Android Jelly Bean sürgős!?

Android Jelly Bean sürgős!?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Azzal kezdeném,hogy nekem egy Xperia Mini St15i m van. És ezen gyári ICS rom van és hallottam hogy Jelly Bean sokkal gyorsabb. Videók is bizonyítják. Ezért szeretném rárakni. Csak hát 1hete keresgélek és normális oldalt ahonnan le tudom tölteni nem találtam. Ez valójában hogy is működik? Hogy kell felrakni? Azt tudom hogy gépről.;) aki ért hozzá és van ideje rá legyen szíves alulra. Ja és még annyi,hogy nem egy híres telefon,azért nem biztos hogy van hozzá.:((
2013. dec. 11. 22:15
 1/4 macika55 ***** válasza:

[link] itt sajnos nem írja a telódat

Csak ezt találtam [link]

2013. dec. 11. 22:42
 2/4 anonim ***** válasza:
2013. dec. 12. 08:30
 3/4 anonim válasza:

Bootloader fontos, hogy nyitott legyen, nézd meg:tárcsázóban

*#*#7378423#*#*-->Service info-->Configuration Bootloader unlock status:NO, akkor nem nyitható, de ha yes akkor nyitható. Meg persze root jog, de az gondolom van. Megkereshetsz skypeon:ddatt68

2013. dec. 12. 22:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Ahj ahj itt az említett linkek közül egyet letöltöttem felrakram az sd kártyára. Majd recivery be mentem és arra mentem hogy setup rar vagy mi. .. Elkezdett tölteni ott és újra kellett indítsam a telót amikor befejezte. Majd De előtte valamire a reciveryben ramenten,hogy uninstall és király mindent letorolt... Najo fontos adatok nem igen voltak rajta de.... Azóta a Google Play nem működik. A Google Play alkalmazás leállt. Ezt írja így konkréttan már Agyf**zt kaptam de a facebook sem működött nagy nehezen megoldottam.... Nade oké ez mellett még a Jelly Beant sem rakta fel... Előzőnek üzenem hogy holnap beszélnék veled üdv.
2013. dec. 14. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!