Miért nem ismeri fel a gép a külső usb-s vinyómat?
2TB-s WD elements 1021 típusú, szétszedni nem lehet.
csatlakozáskor és lehúzáskor hallom a windows 7es hangot. az eszközök és nyomtatókba ott van, hogy ext hdd 1021 (tulajdonságokban viszont sok mindent nem mutat a modellén kívül: se méretet, se gyártót), de sajátgépben (akarom mondani win7-en: számítógép) sem látni, lemezkezelőben sem. mind a 3 usb porttal ugyanez a helyzet.
eddig bármi mást szerintem felismert usbn, tehát a gépet se gondolnám rossznak.
olvastam olyat, hogy kapcsoljam ki, és közben dugjam rá, és utána kapcsoljam be... de még ha úgy működne is, (nem próbáltam) akkor is nonszensz hogy így meg nem.
van egy régebbi xp-s hp gép, ami szintén nem ismeri fel
VISZONT:
egy másik, kb 2-3 hónapos gép felismeri, és egy ismerősünk is megnézte, neki is simán felismerte.
a tv beltéri egységére csatlakoztatva sem volt még sose gond vele, mindig elsőre felismeri
nagyon fontos fájlok vannak rajta, formázni pl nem szeretném
csomó fórumot olvastam már, amit google kiadott, de sehol sem találtam hasznos választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!