Dell vagy Toshiba laptopot érdemes venni? (kb.130-150e)
Egyiket se.
Asus-t v. max. acer-t.
A mi 8éves acer-ünk prímán müxik, csak a dvdíró nyiffant ki benne, de ez szinte kivédhetetlen egy idő után a suttyó laptop íróknál. Kétlem, hogy a toshibádnak is 5év után tönkre kellene mennie, bár nekem az a márka sosem vt szimpi - v csak lódított a szaki...
Ha időtállóbb gépet akarsz (ami az élettartama végéig használható), akkor ez pl. sztem jó lenne a megadott áron:
Pont hogy az mondta hogy a mai Acer és Asus notebookoknak átlagban 2 év az élettartama, rengeteget visznek hozzá javítani és ált. 2 éves gépek. Ő úgy látja hogy a Dell az amivel nincs gond 5 évig se és utána a Toshiba.
Tényleg csak netezek vele, így úgymond nincs ütve vágva a gép. Szerintem benézek egy Euronicsba és meglátom hogy ott miket mondanak ezekről. Ez anno 140e volt úgy hogy rajta volt a win.7.
Az attól is függ, hogy melyikből mennyit adnak el (több eladottból vszeg több lesz a hibás is), meg az is számít, hogy milyen problémákkal viszik be a gépeket, mert nem mind1, hogy csak a berakódott szöszt kell belőle kitakarítani, v képernyőpanel/alaplapcsere a gondja.
A szakikról meg annyit, hogy még a mobilozás hajnalán (talán még ovis vtál akkor) az egyik azt mondta nekem, hogy alcatelt kell venni, mert jó a szervize - de szükség is vt rá rendesen...
Csak azt nem értem, hogy minek kérsz tanácsot, amikor már úgyis tudod, hogy mit veszel, csak "(nő lévén)" max. a színe alapján fogsz dönteni a márka közül? - ez költői kérdés, nem kell rá válaszolnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!