Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Dell vagy Toshiba laptopot...

Dell vagy Toshiba laptopot érdemes venni? (kb.130-150e)

Figyelt kérdés
Most Toshiba Satellit gépem van 5 éves és egy számítógépes szerelő szerint már nem sok lesz neki hátra, ideje lenne lecserélni, már így is jó hogy 5 évet bírt. Csak internetezésre használom (nő lévén). Olyat akarok venni ami legalább 5 vagy több évig is bírni fogja. Ez a szerelő a Dell-t ajánlotta mint márkát és utána a Toshiba. Nekem végül is a Toshiba bevált, nincs vele gond. Szerintetek melyik márka legyen? és milyen? köszi

2013. dec. 10. 13:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem tökéletes a Dell, sőt, ha csak internetezésre kell akkor még 130ezerbe sem fog kerülni.
2013. dec. 10. 14:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Egyiket se.

Asus-t v. max. acer-t.

A mi 8éves acer-ünk prímán müxik, csak a dvdíró nyiffant ki benne, de ez szinte kivédhetetlen egy idő után a suttyó laptop íróknál. Kétlem, hogy a toshibádnak is 5év után tönkre kellene mennie, bár nekem az a márka sosem vt szimpi - v csak lódított a szaki...

Ha időtállóbb gépet akarsz (ami az élettartama végéig használható), akkor ez pl. sztem jó lenne a megadott áron:

[link]

2013. dec. 10. 14:37
 3/5 A kérdező kommentje:

Pont hogy az mondta hogy a mai Acer és Asus notebookoknak átlagban 2 év az élettartama, rengeteget visznek hozzá javítani és ált. 2 éves gépek. Ő úgy látja hogy a Dell az amivel nincs gond 5 évig se és utána a Toshiba.

Tényleg csak netezek vele, így úgymond nincs ütve vágva a gép. Szerintem benézek egy Euronicsba és meglátom hogy ott miket mondanak ezekről. Ez anno 140e volt úgy hogy rajta volt a win.7.

2013. dec. 10. 15:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Az attól is függ, hogy melyikből mennyit adnak el (több eladottból vszeg több lesz a hibás is), meg az is számít, hogy milyen problémákkal viszik be a gépeket, mert nem mind1, hogy csak a berakódott szöszt kell belőle kitakarítani, v képernyőpanel/alaplapcsere a gondja.

A szakikról meg annyit, hogy még a mobilozás hajnalán (talán még ovis vtál akkor) az egyik azt mondta nekem, hogy alcatelt kell venni, mert jó a szervize - de szükség is vt rá rendesen...

Csak azt nem értem, hogy minek kérsz tanácsot, amikor már úgyis tudod, hogy mit veszel, csak "(nő lévén)" max. a színe alapján fogsz dönteni a márka közül? - ez költői kérdés, nem kell rá válaszolnod

2013. dec. 11. 13:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem amit mondasz, mivel nekem csak netezésre kell ezért olyat akarok aminek hosszú az élettartama, bebízható és nem kell 2 év múlva megint újat venni. Annyi mondott hogy az ő meglátása szerint ez a kettő márka mai a legjobban bírja. Én azért tettem fel a kérdést, mert nekem a toshiba bevált így nem tudom eldönteni hogy a kettő közül melyik legyen, olyan amit már ismerek vagy olyat amit nem és lehet befürdök vele.
2013. dec. 11. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!