Melyik a jobb videókártya, és mennyivel? Gainward Nvidia 2913 GF 640GT PCIe 1024MB DDR5 DVI HDMI vagy Nvidia GeForce GTX 470
Figyelt kérdés
Assassin's creed 4-el szeretnék játszani amihez gtx 740 kell, és nekem 640 gt-m lesz. Fullosan fog futni?2013. dec. 9. 20:17
1/8 anonim válasza:
A GTX 470 sokkal erősebb mint a GT 640.
2/8 A kérdező kommentje:
sokat keresgéltem, de mindenhol csak gt 640 DDR3-t találtam, ez pedig DDR5. pontosan ezt a verziót nem találtam
2013. dec. 9. 20:27
3/8 Osynho válasza:
Az mindegy, bármilyen rammal lassabb a 640gt. :)
4/8 A kérdező kommentje:
igazábol nem ugyan az, találtam valamit. [link] reméltem hozzáértők válaszát
2013. dec. 9. 22:15
5/8 Osynho válasza:
Mármint mi nem ugyanaz? Nyilván nem ugyanaz, ha más ram van rajta. Tehát nem értem mi a bajod a válaszommal. Mindegy milyen ram van rajta, lassabb, mint a gtx470. Így már vili?
6/8 A kérdező kommentje:
2013. dec. 9. 22:29
7/8 A kérdező kommentje:
a memória típusa igenis számít
2013. dec. 9. 22:30
8/8 Osynho válasza:
Még midig nem érted... Persze, hogy számít, senki nem írta az ellenkezőjét! Nekem meg aztán kár magyaráznod az evidens dolgokat, vágom a témát. :) De linkelj még pár tesztet, ha attól jobban érzed magad.
Vagy szerinted ddr5-el van olyan gyors, mint egy gtx470?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!