Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik videokartyat vegyem?

Melyik videokartyat vegyem?

Figyelt kérdés
A problema nem az, hogy nem tudom melyik az erosebb, hanem, hogy nem tudom melyik a jobb valasztas nekem. Tavasszal veszek teljes konfigot, aztan evekig az lesz. Egyedul a vga-t vsetelnem, ha szukseges, de azt is vagy 2 ev utan. Ha nem jatszok nagyon gepigenyes jatekokkal (crysis 3, bf4 multi, stb) eleg lehet-e a kovetkezo evre egy 270x, persze nem mindig mindent fullon, de olyan high korul. A kerdes itt az, hogy most a 270x es ket ev mulva csere, vagy mosz egy 280x? Melyik erne meg jobban? Remelem sikerult normalisan kerdeznem, ejszakas voltam...
2013. dec. 9. 16:43
 1/5 A kérdező kommentje:
Csak nem jott ossze, az a fura szo ott fenn "cserelnem" akart lenni. A tobbi kitalalhato.
2013. dec. 9. 16:45
 2/5 macika55 ***** válasza:

Szerintem most a 270x így nem sokat költesz rá.

2 év nagy idő,addig nyerhetsz a lottón is és veszel egy komolyabbat.

2013. dec. 9. 16:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Most az a +30k elferne mashol is. Teszteket hiaba nezek, oke, hogy a 280x jobb, de lehet, hogy 1-2 evig ki se hasznalnam. Addig meg csak lentebb megy az aruk. De ha most megerne a 280x, akko azt vennem. Ez a nagy dillemam.
2013. dec. 9. 16:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is elég a 270X, az is rengeteg mindenre elég FullHD-ban, pláne úgy, hogy nem játszol nagyon gépigényes játékokkal.

2 év alatt meg még sokat változhat minden.

2013. dec. 9. 16:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Battlefield, cod, gta, crysis szerian kivul mik a gepigenyesebb jatekok mostansag? Mert ezek nekem annyira nem fontosak. Viszonyitani szeretnek.
2013. dec. 9. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!