Juhász Krisztián(GA) kérdése:
Meiket Videókártyát vegyem? :D
Figyelt kérdés
1:ipon.hu/webshop/product/msi_n760_2gd5_oc_gtx760_2gb_gddr5_oc_pcie______assassins_creed_iv_black_flag___splinter_cell_blacklist/504347 2:ipon.hu/webshop/product/gainward_3002_bliss_gtx760_2gb_gddr5_pcie______assassins_creed_iv_black_flag___splinter_cell_blacklist/500707 3:ipon.hu/webshop/product/msi_r9_270x_hawk_2gb_gddr5_pcie/522168:D Fx 6100 mellé (Már megvAn)?2013. nov. 20. 15:27
1/6 anonim válasza:
Tekintve, hogy a legolcsóbb gtx 760 ~14-15ezerrel drágább mint a legolcsóbb r9 270x és ennek ellenére kb. egy szinten vannak (talán néhány nvidia felé hajló játéknál erősebb a 760) szerintem hacsak nem kell valamilyen oknál fogva nvidia vga (CUDA/Physix), akkor egyértelműen az r9 270x.
2/6 anonim válasza:
Bár ati kártyám van az nvidiával sokáig jobban meg voltam elégedve, viszont ez talán segít.
Kérdés,hogy gyakorlatban mit jelent.
3/6 anonim válasza:
Mantle-ről még nincs semmi csak cikkek, ugyan nekem is amd kártyám van de amíg nincs semmi én nem bízom benne túlságosan.
Ebben az esetben csak azért éri meg jobban a 270x mert azonos teljesítményt kínál olcsóbban, még ha egy hawk verziót veszel is olcsóbban jössz ki és mivel az egy gyárilag meghúzott/speciális hűtést kap, sokkal jobban megéri.
4/6 A kérdező kommentje:
De ha a nyer rőt nézzük akkor meik a jobb? :D
amugy világít rajta a geeforce gtx felirat??
2013. nov. 20. 16:45
5/6 anonim válasza:
Mantle még nincs így azt nem lehet nézni és alapból kb. egy szinten van a 2 típusú kártya (bár hawk féle r9 270x erősebb lehet mivel meg van húzva).
6/6 anonim válasza:
"Meiket Videókártyát vegyem"?(nem sértés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!