Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Alaplap hiba?!?! Mi lehet ez?!?!

Alaplap hiba?!?! Mi lehet ez?!?!

Figyelt kérdés

E-MU0404 hangkártya, úgy tűnik, azzal semmi baj, a kártyán még stereo-ban megy át a jel, kifelé viszont csak az egyik oldal szól. Wav file-t semmi sem játsza le, az mp3-ak pedig egy idő után "összecsúszkálnak" és le is áll a lejátszás.Az eszközkezelőben ezt a hibaüzenetet találtam:

Az eszköz illesztőprogramjai nincsenek telepítve. (Kód: 28)

RENDSZER MEGSZAKÍTÁSVEZÉRLÓJE- PCI\VEN_1106&DEV_5308&SUBSYS_53081849&REV_00\3&267A616A&0&05

2009. nov. 23. 08:22
 1/4 anonim ***** válasza:
valószínűleg az eszköz illesztőprogramjai nincsenek telepítve. magyarul fel kell rakni a drivert. ha újonnan vetted akkor kéne legyen hozzá valamilyen lemez amin rajta van.
2009. nov. 23. 08:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Biztosan nem az E-MU a ludas, nem mai darab már, de eddig klasszul ketyegett.Frissen telepített WinXP-ről van szó, Servise Pack 3-as csomaggal, de azért leszedtem és felraktam újra a kártya drivereit, semmi javulás. És furcsa, hogy lejátszáskor még stereo jel megy át a kártyán -látni a Peak Meter-en -, de a géphez csatolt keverőn már csak az egyik oldal szól! Arra is gondoltam, az ment szét, de kipróbáltam, lehúztam az E-MU kimeneteiről a keverőt és a fülest bedugtam a kártya Left-Right-ba külön-külön, de csak az egyik oldal szól..............egyenlőre nemn értem a dolgot.:
2009. nov. 24. 09:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Szoftveres a hiba, nem hardveres, az is lehet hogy valami ütközés van..
2009. dec. 12. 20:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Rendesen be van dugva az a hangkártya a helyére?

Én jártam már úgy hogy az ügyeskezű tajvani bádogos elszabta a házat, aztán emiatt az összes kártya ferdén állt amikor rögzítve lett a házhoz, és némelyik kicsúszott félig a helyéről!

Aztán kis fizikai erő alkalmazásával kedvező torzulást lehetett elérni a ház szerkezetében ami a helyére tette a dolgokat..

2009. dec. 12. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!