Laptop SŰRGŐŐS! Melyiket?
nos a holnap szeretnék venni egy jó kis laptopot már találtam is egyet csak arra rá találtam még egyet és itt lépet fel a probléma
Az egyik
Az egyik: [link]
A másik: [link]
Melyik lenne a jobb? - játszani is szeretnék rajta COd MW2 , Far Cry 2- 3 nem muszáj, hogy minden full maxon
Euronicsnál venném holnap szóval ott mit ajánlanátok? Jó ez a gép? Mennének a játékok? mégis csak 4 mag , 8 gb ddr 3 , 1gb-s vga
Inkább rendeld meg, és ne dobd ki a pénzed:
Szia!
Gondolom már megvetted, de azért a válasz.
Az asus-t nem ajánlom abba van a leggagyibb video kártya.
A HP ebben a kiépitésben nem a legjobb, van ennél jobb INTEL CPU val is. szinte ugyanezen az áron. Gyakorlatilag ugyanaz mint a fentebb emlitett DELL gép, de azért az árért én WIN 8 at is kaptam hozzá.
Ha játszani akarsz akkor elsősorban a videokártya a lényeg, a CPU-t a legtöbb játék nem használja ki teljesen.
Javaslom a következő oldalt: cpubenchmark.net
Itt könnyen össze tudod hasonlítani a CPU-k és a Videokártyák teljesítményét.
Minél több pontot kapott annál jobb.
A többi alkatrészt már nem nehéz összehasonlítani, memória minél több annál jobb, HDD szintén.
Ugyanakkor érdemes azt is nézni, hogy mig CPU-t vagy videókártyát nem "nagyon" tudsz cserélni addig kis merevlemezt vagy kevés RAM-ot viszonylag könnyen lehet orvosolni.
Asztali gép ennyiből biztos jobb, azt tényleg ugy rakod össze ahogy te akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!