Ez hány bites processzor?
Figyelt kérdés
amd athlon x4 740 windows 7 van a gépem ugy tudom a processzortól függ hány bites rendszer kell rá
xp-t szeretnék de nem tudom hány bites win7-en azt írja h 32 bites az op rendszerem de olyat szeretnék ami ehhez van
elnézést, nem értek hozzá! válaszokat pedig előre is köszönöm!
2013. dec. 7. 15:36
2/7 anonim válasza:
64 bites a proci, de neked kitűnő a 32 bites windows is. Ha működik, ne cseréld le!
3/7 anonim válasza:
Vezérlőpult-> Teljesítményadatok és eszközök-> Részletes teljesítményadatok és megtekintése és nyomtatása
Ott lesz a RENDSZER résznél, hogy képes-e 64 bites működésre
4/7 A kérdező kommentje:
és 64 bites vagy 32 bites a jobb? azért akarom lecserélni emrt a játékok amikkel többnyire szeretnék XP-hez vannak
2013. dec. 7. 16:01
5/7 A kérdező kommentje:
igen képes rá megnéztem köszönöm! minden értékelésem 7.2 vagy 7.5, már csak annyi a kérdésem hogy jobb-e a 64 bites .és ha jobb mért?
2013. dec. 7. 16:03
6/7 macika55 válasza:
Ha 4gb-nál több ramot akarsz használni.
7/7 anonim válasza:
bár létezik xp böl 64 bites, de nagyon nem jó, már nagyon régen abbahagyták a fejlesztését, söt, talán még a játékaidat sem fogja jól kezelni, szóval ha xp nél maradsz akkor maradj a 32 bitesnél. a 64 bites rendszer pedig szinte csak annyi gyakorlati elönnyel jár, hogy felismeri a 4gb nál nagyobb memoriákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!