Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a probléma a géppel?

RZXD kérdése:

Mi lehet a probléma a géppel?

Figyelt kérdés

Most újítottam kicsit a gépet annyi az egész hogy most van egy Gigabyte 78LMT-S2P alaplapom egy AMD FX 6300 Six-Core Black Edition processzorom egy Kingston HyperX 8GB 1600Mhz memória és Ati Radeon HD 4650 1GB DDR3 videókártya.

Minden szépen működik. Viszont a youtube-on ha videót akarok nézni akkor nagyon szaggat.

Játékoknál is hasonló semmi változást nem érzek a régi gép óta minden játék ugyanúgy szaggat pl.: Sim City, Far Cry, Assassins Creed Revelations vagy 3.

Gondoltam a videókártyára hogy kevés tényleg nem egy mai cucc dehogy nincs változás játékoknál azt nem hiszem.És ezen nem azt értem hogy fullra húzok mindent és szaggat hanem a legalacsonyabb beállításokon is.

Arra is gondoltam hogy a processzor gyári hűtője ratyi és túlmelegszik a processzor.

Lenne még egy kérdésem letöltöttem a videókártyához egy driver-t a HD4000-es szériából a legfrissebbet de nem engedi telepíteni ugyanis mindég megszakad a telepítés konkrét hibát nem ír csak azt hogy a telepítés megszakadt.Na ez miért van?

2013. dec. 7. 10:50
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ja és Windows 8.1 van. De Windows 7-en is ezt csinálja.
2013. dec. 7. 11:43
 2/11 csacsi2 ***** válasza:

Szerintem a táp lett kevés neki.VGA driverhez meg annyi, ha nem ír hibát akkor azt honnan lehet tudni?!

Eseményapló?

Szaggatásra nézz körül a videokártya teljesítmény beállításaiban és az API specifikus beállításokkal próbálkozz. a "várakozás a függőleges szinkronra" -t kapcsold ki (VSYNC).

2013. dec. 9. 17:17
 3/11 A kérdező kommentje:

A drivert sikerült megcsinálni.

De most az tűnt fel letöltöttem a far cry 3-at és mindent felhúztam ultrára a felbontást pedig 800x600-ra és megvan simán a 60 fps egyáltalán nem szaggat sőt ez van a battlefield 3-nál is és ez szerintem videókártya.

2013. dec. 9. 17:28
 4/11 csacsi2 ***** válasza:

ATI catalyst, finomhangolj!

Smart Gart -al teszteld le (újravizsgál)!

A 3D -résznél variáld meg.

Kézzel beállítani a vonalsimítás paramétereit.

[link]

megj.:

személyes tapasztalatom, hogy az API specifikus beállítások egyes játékokra másként hatnak.

2013. dec. 9. 18:05
 5/11 A kérdező kommentje:
Nekem a Catalyst Control Centerbe nincsenek is ilyen beállítások
2013. dec. 9. 18:38
 6/11 csacsi2 ***** válasza:
Speciális nézetet válaszd!
2013. dec. 9. 19:30
 7/11 A kérdező kommentje:
De átállítom speciális nézetre és beadja a processzor sebességét. Most én vagyok béna?
2013. dec. 9. 19:41
 8/11 csacsi2 ***** válasza:

Ez érdekes...Lehet nem egyforma catalyt verziónk van (sőt biztos) de az újabb verzióban is a spec. nézet az kibővített nézet kell legyen. Szerintem frissítsd le és telepítés után a spec nézetet válaszd!Nem kellene a nézet miatt a CPU sebességét mutatnia, eleve mi köze hozzá (mármint a VGA beállításokhoz)?!

Neked a Catalyst Software Suite 13.9 -kell fent legyen.

[link]

2013. dec. 9. 19:48
 9/11 A kérdező kommentje:
Én se értem miért ez előtt minden beállítás benne volt most hogy újra raktam a drivert minden eltűnt. De most akkor megpróbálom az újat.
2013. dec. 9. 19:51
 10/11 A kérdező kommentje:
Sajna ennél a verziónál is ugyan ez van:(
2013. dec. 9. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!