Mi lehet a probléma? Kizárólag sötét helyeken vibráció szerű csíkok vonulnak, mi ez?
Új számítógép. MSI GTX 650 Ti Boost 2 GB videókártya.
A helyzet a következő: asztal, képek, videók, játék átvezetők tökéletesen megjelennek. Ellenben játék közben (Far Cry 3, Crysis 3, Valley Benchmark) a szürke/szürkült/világos fekete azaz sötétebb színekben csíkozódásra lettem figyelmes, mint ha vibrálna a monitor(régi géppel nem volt ilyen gond, a monitor ugyanaz). Világos területen, napon, árnyékban nem tapasztaltam ezt.
Konkrét példa: Far Cry 3 van egy ház, az egyik fala sötétebb, szürkés és látszódik ez a csíkozódó vibrálás szerűség míg a közvetlen mellette lévő világos mintás falon semmi ilyen nincs. Másik: fényes nappal szabadban nem látszik a jelenség míg barlangban igen erősen.
Mi lehet a probléma? Vannak ötletek? Előre is köszönöm!
Illusztráció a könnyebb felismeréshez: [link]
Ilyesmi de csak is olyan részeken ahol mondtam! Ugyan így szaladgál "valami".
Ez az úgynevezett földhurok jelenség.
Két módon javíthatod:
1. Veszel földhurok leválasztót ami nem olcsó
2. Földeletlen dugaljba dugod (vagy ha nem értesz a villanyszereléshez a földelést a villásdugón leragasztod szigetelőszalaggal)
Így nem lesz földelésed ennek minden hátulütőjével, de kis szerencsével különösebb gondod nem származik majd belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!