Melyik laptop a legjobb 150 ezres árban?
Figyelt kérdés
Sokat játszanék rajta: Crysis 3,Battlefield 4,GTA,Fifa, Call of Dutty,Dirt 3,Euro Truck Simulator 2,
Photoshop,Video vágás,Kisebb 2ö fős játékszerver futtatása.
Fontos lenne ,hogy ebben az árban melyik a legjobb laptop az általam felsorolt dolgokra ?
Asztali-m már van de azt nem tudom magammal hurcolászni !!
(sajnos)
#notebook #Dirt 3 #Dirt 2 #CoD #hordozható számítógép #noteszgép #Battlefield 4 #gamer laptop #laptop #hasznos laptop
2013. dec. 6. 17:36
1/5 A kérdező kommentje:
*Nem 2ö hanem 20 fős szerver futtatása*
2013. dec. 6. 17:58
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Ezt nagyon tudom ajánlani,rettentően gyors és az a 10e Ft nem oszt nem szoroz már,főleg hogy ez a 10e Ft-ért egy 2GB-os elég jónak mondható VGA-t illetve I5-ös procit kapsz :)
SŐT ha van még +10e FT-od akkor + 4GB RAM-ot raknak bele neked,így 8 GB RAM-al fogsz rendelkezni :)
Nem rosz szerintem,negatívumként azt tudnám felhozni hogy Linuxos,bár ki is várná el hogy Windows legyen rajta jó és legyen de 150-60E FT-nál megusznád :)
4/5 anonim válasza:
Én is 150 000 forint körül keresnék gépet hasonló elvárásokkal, de az biztos hogy nem AMD videokártyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!