Ha a pénz nem számít akkor egy Apple laptop a legjobb választás, vagy inkább egy komolyabb más márkájú laptop?
Apple -ben az a férges alma a drága...
Én Lenovo / Sony -t vennék.
Apple Macbook Pro egyike legjobbaknak az általános célúak között , de én inkább a Lenovo Thinkpad és és HP Elitebook szériát preferálnám.
Specializált gépek a saját területükön jobbak
Játékra pl Alenware-ek jobbak,
Tervezésre a HP és Lenovo mobil munkaállomásai
Strapabírásban a Panasonic Toughbook-ok....
Az MBP egy jól kiegyensúlyozott modell, de semmiben se legjobb.
RE: Apple -ben az a férges alma a drága...
Ez nem válasz, mivel hogy az volt a kérdés, hogy a pénz nem számít, akkor mit vennél?
"Apple -ben az a férges alma a drága..."
Akkor lefordítom, hogy meg értsd.
Akkor se kellene az Apple, ha nem nekem kéne fizetni, hanem ők fizetnének érte, hogy elvigyem.
iOS nagyon gáz, lassú lomha érzés használni, mint ha Win7 -et szeretné futtatni egy pentium hármason.
+ rengeteg általam használt, megszokott, kedvelt szoftver nem érhető el rajta.
És még ott van amiket te is írtál a kérdésben...
Ha vennék újat, akkor Lenovo -t, vagy esetleg egy Sony -t, egy jobb dedikált VGA -val, esetleg még optikai meghajtót kicserélném egy nagyobb SSD -re.
"kézbe se vennéd, ha hozzádvágnák, akkor se, mintha leprát terjesztene, aztán mégis úgy írsz róla, mintha tesztelted volna"
pontosan, teszteltem már, ezért írok így róla.
egyik munka hely ahol dolgoztam (1 éve) apple fan volt a főnök,
így minden alkalmazott kapott 1 új almás noteszt...
abban a 3 hónapban míg ott voltam a projekt idejére, annyira megsikerült gyűlölnöm, hogy az eszméletlen.
Lomha, semmivel se kompatibilis, alapvető műveleteknél képes befagyni...
A herdverek tényleg a jó kategóriába tartoznak, de az a bugahalmaz iOS képes az egészet leamortizálni.
munkaállomás => nagyobb kijelzős, nagyobb CPU teljesítményű nem játékra tervezett eszköz.
strapabírás => pl. nem reped meg fél év használat után a burkolata...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!