Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az XFX tápok jók?

Az XFX tápok jók?

Figyelt kérdés

XFX 550W Pro Series (P1-550S-XXB9)

Kábelek hossza megfelelő, akár egy alsó tápos házba is?

Hangos-e? (Eddig Chieftec CTG-550P volt, annak ahangját nem hallottam.)

Ilyesmik érdekelnének, de bármilyen jó tanácsot köszönettel elfogadok tápügyben.

Jelenlegi konfig:i5-2320,7850,8GB,1SSD,1HDD,DVD-RW

2013. dec. 5. 07:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Kicsit hangos... szokni kell. :(
2013. dec. 11. 00:38
 12/14 wizom válasza:

Szerintem ez szubjektív hogy kicsit vagy nagyon hangos... Az én gépemben XFX Pro 650W-os nem moduláris van...

Az asztalon tartom, és engem megőrít. Alapból elviselhető a hangszint, de 60%-os terheltség mellett már teljes fordulatszámon pörög a gyári venti. Én kibírhatatlannak tartom. A tápegység maga a belsőt tekintve tökéletes, de bosszant hogy 26 ezer forintos tápnál egy ventilátoron spórol a gyártó. majd 50 dB-es hangszintet ad ki teljes fordulatszámon... Szóval én fogtam és mivel bízom benne, hogy semmi baj nem lesz vele az elkövetkezendő 3 évben, megtörtem a garanciát 2 év után és felnyitottam.

Jelenleg megrendeltem hozzá egy Bitfenix Spectre Pro PWM-es 14 centis ventilátort, és a gyárilag elfuserált 13,5 öst ki fogom erre cserélni. Max fordulaton is 700-al kevesebbet forog, valamint a max zajszintje is kb 20 dB-el kissebb. A többi paramétere pedig jobb is...talán csak a statikus nyomása kissebb picit. De bízom benne hogy megfelel majd és halkabb is lesz a módosítástól.

2015. jan. 23. 11:58
 13/14 A kérdező kommentje:

Engem terhelés (játék, film) alatt nem zavar annyira, mert a zajt elnyomják a hangok, az effektek, a zene.

Netezés közben idegesítő, hogy "sutyorog".

2015. jan. 24. 16:34
 14/14 wizom válasza:
Engem is sajnos, kedves kérdező...Engem is ezért is adtam a fejem a fent leírt procedúrára... :D
2015. jan. 27. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!