Szerintetek a noname tápok is jók lehetnek?
Figyelt kérdés
Gondolok pl az enyémre, GTT 500w a neve. Most mértem és a 12V os ágán 12,5V-megy. Az 5V os ágán pedig 5,5V. Thát akkor ez a táp elegendö kellene h legyen ehhez a konfighoz?
GTX650ti OC 1GB
2x2GB RAM
Intel Q6600 proci
2013. dec. 3. 13:52
1/11 anonim válasza:
Persze, hogy jó lehet.
Ember nincs aki látatlanban megmondja neked, hogy a tápod biztonságos-e.
De olyan sincs aki leteszi a nagyesküt, hogy kockázat nélkül használhatod.
2/11 papagenou válasza:
a "noname" tápokkal nekem nincs rossz tapasztalatom igazából. mindenki mondja, hogy felrobbannak meg ilyenek, de nekem évekig működtek kifogástalanul. szóval ez azért szerintem több dologtól is függ, eleve a lakhely vezetékei, felhasználás mikéntje, egyebek. az a táp meg szerintem elég.
3/11 A kérdező kommentje:
Gamer gép-két használo amennyire csak lehet, és megvagyok vele elégedve. Csak hallottam már h a noname tápok nem adnak elegendő áramot a moduloknak, ezért én lemértem, és szerintem elég jól teljesít ahhoz képest h "kínai" tápegység!
2013. dec. 3. 14:00
4/11 anonim válasza:
Én most vettem először egy minőségesebb tápot (Chiftec CTG-500). Eddig mindig ratyi noname tápjaim voltak. Egyszer sem volt velük gond. Kinek hogy... Valakinek van szerencséje :)
5/11 A kérdező kommentje:
Gamer gép- ként használom*
2013. dec. 3. 14:00
6/11 anonim válasza:
#3 Ami nem Kínában készül, az hamisítvány.
7/11 A kérdező kommentje:
:D az is igaz
2013. dec. 3. 14:12
8/11 anonim válasza:
"ez a táp elegendö kellene h legyen ehhez a konfighoz? "
Majd ha azt méred ki hány amperig stabil a 12V akkor lehet hogy meg lehet válaszolni.
9/11 A kérdező kommentje:
Játék közben a videokártyámnál stabilan volt 11V-t. Eböl következtetve jonak kellene h legyen! Szerintem!
2013. dec. 4. 10:40
10/11 anonim válasza:
Ha mérésed pontos(és persze véletlen se szoftveres) a 11V-os is kint van az ATX határból ahogy az 5,5 is. Ezeknél a feszeknél 5%-os eltérés engedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!