Win7 20p-es bootolás!?
Figyelt kérdés
Adott egy ASUS laptop op.r. win7 pro x64. Bekapcsolás után kb. 1 percg megy a vinyó lámpa utána kilaszik illetve az alapjárat miatt villog néha...aztán ha kattinti akarok vhová akkor teljesen lefagy a gép semmire sem reagál a kurzort tudom mozgatni,de ha ctrl+alt+del-et nyomok azt sem 'veszi észre'. Ha várok 20 percet akkor minden jól megy de ha előtte akkor kész fagyás. Az esemánynapló hiakódjai: 7001 és 10005 kicsit utána néztem mind2 boot hiba. De sajnos ennél jobbban nem értek hozzá. A gép kb. 1 hónapos és az előző gépemnek is pontosan ilyen baja volt de azt ellopták... -.-2013. dec. 4. 20:29
1/3 A kérdező kommentje:
Bocs az elírások miatt de nem néztem vissza h csináltam-e hibát. A pontos típus: ASUS X550CC-XX723D
2013. dec. 4. 20:31
2/3 anonim válasza:
Ha csalódsz egy adott típusban, miért ugyanazt vásárolod újra? Mondjam, hogy megérdemelted?
Másrészről így mi se fogjuk tudni, mi baja neki. Nézz utána típusra a neten, hátha van valami boot-frissítés, és húzd újra az egész gépet. Op.rendszerestől, driverestől.
Ha nem használ, szerviz.
3/3 A kérdező kommentje:
A hiba volt ugyanaz nem a típus!!
A régi gép: ASUS X54HY-SO085D
A mostani : ASUS X550CC-XX723D
2013. dec. 4. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!