Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » RGH vagy xbox live? Melyik...

RGH vagy xbox live? Melyik éri meg jobban?

Figyelt kérdés
van véleményem csak kiváncsi vagyok ti mit gondoltok erről!persze nem csak az ár érdekel,hanem élmény,kihasználhatóság stb.

2013. dec. 4. 14:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Gondolom a nyilvánvaló különbséget a live és az RGH között tudod.

Kihasználhatóság szempontjából az RGH, mert naponta 10 új játékot is leszedhetsz. Ugyanakkor nem fogod értékelni a játékokat mert nem adtál értük pénzt, játszol egy ideig, eldobod. Multid nincs (xlink-en COD-ozni lehet RGH-val is)

Az eredeti játékokkal jön a multi ami elég nagy előny.

2013. dec. 4. 14:19
 2/2 A kérdező kommentje:

oké....megvettem anno a gta 4-et 18000huf-ért,multi semmi,csak a játék pedig nem ért ennyi pénzt.

én azon a véleményen vagyok h ha nyugat európában vagy az usában élnék akkor biztos nem rgháznám a gépetés multiznék állandóan,de ez az xbox live,és játékok sztem nem keleterurópai péntárcához való

2013. dec. 4. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!