Melyiket vegyem bele?
Van egy HP Pavilion G6 2100sh laptopom 4gb memóriával. Ehhez szeretnék venni még egyet. Tegnap levettem a hátlapját, hogy megnézzem milyen van benne. Hynix a márkája a hivatalos oldalon azt írják, hogy 1333mhz-es. Ahogy nézegettem a memóriátt, van még rajta nagyon sok szám. Pl: 4GB 2Rx8 pc3-12800-11-11-f3 HMT351S6CFR8C (ez van benn a laptopba) A neten viszont ezzel a számmal már 1600mhz-esnek van írva. Az 1333mhz-esnek más a száma.
De ahogy néztem, ebből a memóriamodulból nem sok van itt az országban.
"mindegy milyen" 4gb os ddr3-as ramot veszel bele, jó lesz(arra figyelj, hogy a lassabb ram sebességén fognak működni)
aida64 programmal meg tudod nézni milyen ramod is van pontosan(sebességet is)
Szia!
Köszönöm, próbáltam Everest Home-al is. Most meg Aida64-el.
Nekem ez jön ki, de itt meg 800Mhz-esnek látja.. Most már tényleg nem tudom.. DDR3-1600Mhz (800mhz)..
Akkor lehet, hogy nem is kellene bele 1600Mhz-st vennem elég lenne egy 1333Mhz-es? :O
Rendben, leesett.. Köszönöm a segítséget, akkor lesz benne még egy 1600Mhz-es és akkor nem lesz olyan, hogy az egyik kisebb, mint a másik :)Esetleg még annyiban tudsz segíteni? Hogy milyen márkájú legyen? Azt mondják az okosok, hogy laptopba igazából mindegy milyen gyártmányút teszel össze..
Ajánlottak Kingston- ami ugye nem egy rossz márka, Kingmax-ot amiről azt hallottam, majdnem ugyanaz..
Meg van egy számomra új CORSAIR nevezetű. Melyiket lenne célszerűbb? Előre is köszönöm a segítséget.
Én is csastlakozok ehhez az ajánlathoz :)
"Ajánlottak Kingston- ami ugye nem egy rossz márka, Kingmax-ot amiről azt hallottam, majdnem ugyanaz.. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!