Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy tudom a gépet arra...

Hogy tudom a gépet arra sarkalni hogy ne az integrált vga-t hanem a dedikáltat használja?!

Figyelt kérdés

Vettünk egy notebookot és van benne egy integrált vga (intel graphics 4000) és van benne egy Radeon 7670m. Amikor megnézem az eszközkezelőbe akkor ott a felkiáltó jel a dedikált mellet és azt írja hogy "A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43)" ezután újratettem a drivert ahol azt írja hogy "A grafikus adapter verziója nincs támogatva" meg hogy nem tölthető le a cataclyst mert a gép nem rendelkezik (a cataclys ott van ha az asztalra nyomok egy jobb klikket de nem tudok benne semmitse csinálni) kompatibilis eszközzel és keressem fel a gyártó driverét. Meg kerestem, feltettem, semmi, ugyanaz. Nincs több ötletem, a biost akarom megnézni mert ott tudok még valamit bütyködni és ebben kérném a tanácsotokat hogy mit csinálhatnék (még)?! Windows 8 az oprendszer talán ez lehet a baj?

A válaszokat előre is köszönöm szépen:D

2013. nov. 30. 18:48
 1/2 anonim ***** válasza:
A laptop gyártó honlapjáról kell letölteni a kifejezetten ehhez a laptophoz személyre szabott drivert. Ha nincs 8-hoz való, akkor nem kell 8-at használni. Ennyi.
2013. nov. 30. 18:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Letöltöttem a honlap oldaláról fel is tettem de a hiba ugyanaz. Akkor lehet hogy egy hetes vezrió jobb lenne hozzá?!
2013. nov. 30. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!