Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Integrált vagy Ivy?

Integrált vagy Ivy?

Figyelt kérdés
Egy letöltőgépet keresek, de nem tudok választani 2 konfig között. Az egyik egy integrált procis Intel D2700MUD a másik egy H61 Giga alaplap és G1610 proci. Nekem csak nethez, letöltéshez kellene. Az integrált lap használt, viszont 5000-el olcsóbb és van hozzá 2gb ram, alap + proci viszont új de kell még hozzá ram.

2013. nov. 25. 08:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Hosszabb távon talán jobban jársz a G1610-es megoldással a teljesítménye miatt, viszont letöltésre bőven jó az cedar atom is ultra alacsony fogyasztással. Tudni kell, hogy az atomhoz nincs 64 bites támogatás(windows7), win8 pedig abszolút nincs, linux disztrók viszont simán mennek, nethez letöltéshez az is bőven jó.

Ha csak minimális összeget költenél, akkor megveheted az atomos lapot, de ha van még rá +10 000(ram igen drága mostanában) forintod akkor jöhet a G1610 amelynek létezik T-s kiadása is alacsonyabb fogyasztással.

2013. nov. 25. 11:06
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Azt el felejtettem írni hogy Win Xp Sp3 32bit op rendszerrel használnám. Olvastam hogy voltak problémák driver téren.

2013. nov. 25. 12:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Őszintén mondom, felejtsd el az XP-t.
2013. nov. 25. 12:35
 4/4 A kérdező kommentje:

Miért? :)

Igazából azért kellene xp mert dv kameráról szoktam videókat rögzíteni pcre és nem találtam olyan jó programot win 7 re mint az xp ben a Movie Marker.

2013. nov. 26. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!