Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kevés a tápom szerintetek?

Kevés a tápom szerintetek?

Figyelt kérdés

Egy olyan problémám lenne hogy a videókártyámat szeretném felhúzni a mi a hivatalos Amd oldalról letölthető a kártyához 750 mhz-ről 850-re és a ramrészét 1000-ről 1200-ra. ennyit enged a program. A bajom az hogy van egy nagyon szar tápom Lc-power 420w ami énszerintem rohadt kevés de a határokat húzza mert nem kapcsol le. Viszont én most felhúztam a kártyát és lekapcsol a gép amikor futtatom a valley benchmarkot próbaképp,de csak amikor megterhelem a gépet akkor kapcsol ki. Szerintem a táp nem bírja. Szerintetek??

A konfigom:

Alaplap: Gigabyte 880gm-d2h

Proci: Amd athlon x3 460 3,4 Ghz

Ram: 4Gb ddr3 1600 Mhz

Videókártya: Sapphire radeon Hd 6850 1Gb GDDR5

Procihűtő: Arctic Freezer 13 Pro

Hdd:1 Tb WD Caviar blue

Válaszokat előre is köszönöm

2013. nov. 29. 21:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Azonnal cseréld le azt a hulladékot.

FSP Hexa 400W

Seasonic SS 350-ET

XFX Pro 450W

csak hogy egy párat említsek

2013. nov. 29. 21:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Értelemszerűen a táp nem bírja és ezért kapcsol le.

Amúgy én nem szórakoznék azzal a táppal, nehogy egyszer lekapcsolás közben valamit csináljon.

Inkább cseréld egy értelmesebb tápra azt, akkor biztos lesz a húzás is.

2013. nov. 29. 21:08
 3/7 BM-Striker ***** válasza:
Igen, 7850-hez még egy jó minőségű 400w-os is határeret lenne.
2013. nov. 29. 21:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyébként kerek 180W-ra képes a tápod,csoda hogy elbírja a 100W-os procit meg a 130W-os VGA-t,amit ráadásul húztál is.
2013. nov. 29. 21:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Tudtam hogy szar de ennyire?? Köszönöm a válaszokat karácsonyra akkor tápcsere lesz :(
2013. nov. 29. 22:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Általában azon felül, hogy ezekben a tápokban hiányoznak különböző védelmek általában közel sem tudják leadni a névleges teljesítményüket. Igen ennyire szar :D
2013. nov. 29. 22:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Még jó hogy játékra vettem 1,5 éve azóta hűtő csere is volt mert a gyáritól túlmelegedett a proci, erre még a tápom is kínai fos. A számítógépesnek ezt tudnia kellett volna főleg hogy a videókártya dobozára 500w-os az ajánlott táp.Legalább jófajta 420-ast rakott volna bele :(
2013. nov. 29. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!