Miért történik ez? Alaplap kevés hozzá? Vagy a tápom nem elég neki? Esetleg valami nem jól van beállítva?
Ez a konfigom volt:
Proci: AMD Athlon X2 6000+
Alaplap: Asus MSN-E SLI
VGA: ASUS EN GT 8600 Silent 512 MB
Most ugyanez a konfig, csak gondoltam veszek egy jobb videókártyát: Gigabyte GV-R4850-1GH (ATI Radeon HD 4850 1 GB), hogy jobban fussanak a játékok. Meg is vettem, beleraktam minden szép és jó, csak annyi a probléma, hogy elkezdek játszani, és olyanokat produkál, hogy: lekapcsol a gép, kékhalál, kilép a játékból. Próbáltam Win XP-vel és Win 7-tel is, mindkettőnél ugyanazt csinálja.
Mi lehet a probléma?
A táphiba a legvalószínűbb. Szóval ha valami kínai ipari hulladékod van pl, Codegen, Mercury, HKC, és társaik, akkor cseréld le valami jobbra pl.: Chieftec, FSP, Cooler Master, stb..
Valamint van rá egy kis esély, hogy az előző Nvidia driver-t nem pucoltad le rendesen. Segíthet a Driver Sweeper vagy egy újratelepítés.
Ja és hogy elég-e...
Az oldal alján találsz fogyasztás-értékeket, egy húzott Core 2 Extreme + egy 4850 250W körül fogyaszt terhelés alatt (és ebből még lejön a táp vesztesége), úgyhogy emiatt igazán nem kell aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!