Cooler Master Silencio 550 - Milyen alaplap mehet bele?
Figyelt kérdés
Hello!
A fenti gépházat szeretném megvenni. De nem tudom, hogy milyen alaplap menjen bele, hogy az első USB csatlakozokat is be lehessen kötni. Illetve nem tudom, pontosan mit kell figyeli ilyenkor egy alaplapnál.
Illetve ebben a házban van gyárilag két ventillátor, azok például honnan kapnak feszültséget?
Egyébként ez lenne az alaplap: ASUS M5A99FX PRO
A segítséget köszönöm!
2013. nov. 29. 18:56
1/4 soccerway válasza:
Azt írja: atx és matx alaplap mehet bele. A ventillátor pedig vagy a tápból, vagy az alaplapról kapja az áramot.
2/4 A kérdező kommentje:
Hello :)
Addig rendben van, hogy ATX. De azt honnan tudom meg, hogy például ez az alaplap "ASUS M5A99FX PRO" tudja-e vezérleni a ház első USB csatlakozóit illevte a mikrofont?
2013. nov. 29. 19:30
3/4 soccerway válasza:
Úgy, hogy ha a házon van ilyen kivezetés, akkor abból kábel is jön ki értelem szerűen, ha nem, akkor visszaviszed ahonnan vetted.
4/4 anonim válasza:
Nekem ilyen házam van és egy Asus M5A97 Pro deszka csücsül benne kb egy éve. Nem rossz kuckó, de nem egy szellőző bajnok azza a két gyári lassú ventivel, de normál ventikkel egy normális szellőzési szint elérhető, igaz a ház nem szigeteli le a hangot, ha hangos hardver kerül bele (max csak tompítja). A hűtő magasságára is figyelni kell. Papíron a Hyper 212+ cooler nem megy bele, gyakorlatilag megoldható, de ez már nagyon necces (a hűtő tetején a réz csövecskék végei már beleérnek a hangszigetelő szivacsba. A ház előlapján lévő USB3 csatlakozó nem alaplapról köthető be, hanem egy hátsó csatlakozó vvezethető előre (az USB2 és az SD kártyaolvasó az alaplapra köthető). A gyári HDD dokkoló jópofa, de számomra érdekes, hogy molex tápcsatit igényel (amúgy SATA lemezeket fogad). A kábelrendezéssel sokat pepecseltem, de a végeredmény nem rossz. Van egy csomó jó tulajdonsága a CM 550-nek, összességében szerethető cucc (a 650-es jobban bejön, de jóval drágább is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!