Mi baja lehet a gépnek?
Figyelt kérdés
Most lett alaplap cserélve, mert régivel folyton lefagyott, 2 napig használtam rendesen, semmi probléma nem volt, most bekapcsolom, bejön az asztal, erre kikapcsol a monitor, és csak pittyog a gombja mint ha nem is menne a gép. Mondom ok, akkor újraindítom, de nem kapcsol be így se..Jó, rádugtam másik monitort, azzal is elkezd bekapcsolni, windows logóig jutott és az is készenlétbe vágta magát.. valami tipp?2013. nov. 29. 14:15
11/16 A kérdező kommentje:
Nincs
2013. nov. 29. 17:53
12/16 anonim válasza:
Az alaplapra minden jól van rá kötve? gondolom igen, de hátha még se.. ha még megvan a régi alaplapod, próbáld ki vele, és ha nem csinálja ugyan ezt, akkor az alaplap a probléma, ha ugyanez marad akkor valami más.
13/16 A kérdező kommentje:
Az lesz, köszi a tippet
2013. nov. 30. 09:13
14/16 anonim válasza:
1 es a windows nak semmi köze a dologhoz hisz használta 2 napig újratelepitete ugyse jó. Kérdezö milyen alaplapod van Asrock ? mert msot tudtam meg az szar én is szabadulni kivánok töle.
15/16 csacsi2 válasza:
Nekem is Asrock -om van és nem szar, sőt közel 10 éve hibátlanul működik.
16/16 anonim válasza:
Hidd el az Asrock nem szar, nekem közel 5 éve megy és hiba nem volt vele!
esetleg nézd meg másik videokártyával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!