Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vélemények az FX8350 prociról?

Vélemények az FX8350 prociról?

Figyelt kérdés
Tudom van egy csomó teszt meg minden, de érdekelnének a tapasztalatok ezzel a processzorral kapcsolatosan.:)
2013. nov. 27. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem annyira nem éri meg az árát, mert csak gyárilag emelt órajelű 8320.

És te magad is tudod húzni a 8320-at erre a szintre, sőt még feljebb is megfelelő hűtéssel.

Ettől eltekintve jó kis proci, erős és gyors.

2013. nov. 27. 21:29
 2/7 anonim ***** válasza:

: Jó kis processzor,játékoknál jó,mindenmásnál jó,magas órajel 12mb feletti cache.

Ez volt a pozitívuma az egésznek.

Az árához képest nem mutat sokat,játék nem nagyon van ami lefogja ezt a 4mag+4 szálat (hisz csak 4 magos,viszont az 8 szálon fut.

Tehát hülyeség befektetni,az valódi erejét nem tudod felszínre hozni.

Egy i5 jobban megéri az árát,vagy ha nem félsz a használt cuccoktól akkor egy i7 960-as.

az kb i7 3770 teljesítményű (vagy talán egy minimálissal kevesebb)

Tehát:Nem éri meg szerintem.Persze szép,jó erős,viszont csak parasztvakítás a 8 mag,a nagy órajel,egyszerűbb egy i5-be fektetni.

2013. nov. 27. 21:56
 3/7 Osynho ***** válasza:

"Tehát:Nem éri meg szerintem.Persze szép,jó erős,viszont csak parasztvakítás a 8 mag,a nagy órajel,egyszerűbb egy i5-be fektetni."

Nem igaz, hogy parasztvakítás, és nem igaz, hogy 4 mag 8 szál. Modulos felépítés. Egy i5 meg drágább (főleg a 8320-nál).

2013. nov. 27. 21:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Ebbe nincs se 4 mag se 8 szál.. Ebbe 4 modul van. És sokkal jobban megéri mint egy hasonló szintű i5 mivel jelentősen olcsóbb. A novabench oldalát lehet nézegetni egyes i7-eket is lehagyja. Ami még plusz pont hogy szorzózármentes úgyhogy mindenképp megéri egy megfelelő hűtéssel. Bár én a 8320-amat alap hűtővel 4ghz-n járatom és 100%-os járatás mellett se ment 60 fok fölé.
2013. nov. 27. 22:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem 8350 van, nagyon is frankó.

OC potenciál van benne bőven, még nemigen találkoztam olyan játékkal ami problémát okozott neki.

Többszálas alkalmazásokon pedig hozza az i7 szintet sőt rá is ver itt-ott.

2013. nov. 27. 23:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Az újabb generációs játékokhoz (ultra beállítások mellett) már kevés. [Watch Dogs/várhatóan a GTA V PC,majd az újabbak..]

De minden másra olcsó,és jó választás.

2013. nov. 28. 00:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Villanykályha.
2013. nov. 28. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!