Intel HD Graphics 4000?
Figyelt kérdés
Laptopot szeretnék venni. Nem akarnék rajta játszani, csak napi használathoz kell + van egy tervező programom, amit szeretnék rajta futtatni. Emiatt szükséges egy önálló grafikus kártya, vagy az Intel HD Graphics 4000. Utóbbiról szeretnék kérdezni tapasztalatokat.
A típus, amit kinéztem: ASUS X550CA-XO096D
Minden véleményt örömmel veszek!
2013. nov. 27. 13:36
1/5 soccerway válasza:
Hogy a tervezőprogramot mit használ azt én nem tudom, csak sejtem hogy inkább a processzort. Akkor pedig elég neked egy intel hd-s gép.
2/5 anonim válasza:
Egyetértek. Ha nem fogsz nagyon gépigényes játékokat használni, akkor jó processzor a lényeg és asszem a HD 4000-et i7-hez adják, igaz?
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Ebben a konfigurációban i3-hoz adják a HD 4000-et.
Találtam viszont 8 ezerrel többért nVidia GF GT 720 M kártyával. Azt hiszem, inkább ezt választom.
Van viszont egy újabb kérdésem, ami menet közben jött:
Pixelhibára opcionálisan fizethetek 3750 Ft-ot, ami 21 napon belüli cserét jelenthet. Kell ez nekem? Gyakori a pixelhiba?
2013. nov. 28. 08:33
4/5 soccerway válasza:
nem láttam még pixelhibás laptopot.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2013. nov. 29. 08:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!