Amit kinéztem magamnak gépet abba minden jó csak nem ismerem ezt a videókártyát: Intel HD Graphics (2/3/4/5000) jó ez a videókártya játékra vagy ez fos?
Figyelt kérdés
vagy inkább valami NVIDIA GeForce legyen benne?2013. nov. 22. 11:35
1/10 anonim válasza:
Régebbi játékok elszaladgálnak rajta. Nem olyan rosszak már az intel integrált videokártyái, mint a GMA korszakban. Persze ha kicsit is komolyan veszed a játékokat, akkor Radeon, vagy Nvidia kártya kell.
2/10 anonim válasza:
Ha játékra is akarod használni, olyan vegyél amiben van külön videokártya.
Gondolom laptopról van szó
3/10 anonim válasza:
Nekem ez gyanús. http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__5..
Nem jó játékra egyáltalán az IGP.
4/10 A kérdező kommentje:
És ez a videókártya? NTEGRÁLT VGA TÍPUS: NVIDIA GeForce GT 710
Ebben a laptomba egyébként 6 GB ram van, Intel Core i3-as (2,5 GHz) Proci, 750 HDD vinyó
2013. nov. 22. 15:07
5/10 anonim válasza:
laptop esetén az anyagminőségtől függ hogy érdemes-e megvenni, ha csak a hardvereket nézed akkor nagy az esélyed hogy valami vackot veszel.
Mire szeretnéd használni és mennyi a maximális összeg ami rendelkezésedre áll ?Használt is megfelel ha profi gép és jó állapotban van ?
6/10 anonim válasza:
4 # semmivel sem jobb az a kártya mint egy integrált :
7/10 A kérdező kommentje:
Egyetemre, főiskolára kellene nekem a gép, és nem szereték gatyit venni. Ne legyen lomha, lehessen normálisan kezelni. Játékok terén nincs nagy elvárásom, maximum a cod2 mehetne rajta, meg a LOL de akadásmentesen.
2013. nov. 22. 22:56
9/10 anonim válasza:
Ha pedig használt is jó akkor privátban szívesen linkelek neked egy megbízható webshopot !
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, de újonnan szeretnék mindenképpen! Sokat segítettetek a döntésben, köszönöm :)
2013. nov. 22. 23:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!