Miért nincs kép a laptopomon? Többi lent.
Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy DELL Inspiron 15-öt, (HD 8730 van benne és egy Intel HD Graphics 4000), Ubuntu volt rajta, felraktam a win 7-et ... rosszalkodtak a driverek, nem tudtam megcsinálni, felraktam a win8at, minden oké volt kivéve a videókártya (a 8730-eszközkelezőben írta, hogy hibakód)... leszedtem megint a Catalyst-ot (úgy h már telepítve volt) újra akartam telepíteni a programot. Rákattoltam, hogy egyéni, minden ki volt pipálva oké, sikeres, kérte az újraindítást, rámentem, hogy oké és azóta amikor bekapcsolom megjelnik, hogy DELL végig tölti, beugrik a win8 töltése, és amikor nyitná meg az asztalt, akkor feketeség, néha bevillan az egér majd eltűnik, megmozgatom megint megjelenik és a hálózatot jelző kis ikon (ami a jobb alsó sarokban lenne) néha be-bevillan a bal alsó sarokban. Valaki legyen szíves segítsen2013. okt. 12. 11:51
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!