Csorbinátor kérdése:
Miért nem ismeri fel a gépem a vinyómat?
Figyelt kérdés
Van egy SATA II-es vinyóm (ez legyen az 1-es). Fel akartam telepíteni a Visual Studio 2013-at. Közben neteztem, majd magára hagytam a gépet, hadd dolgozzon. Kb 10 perc múlva visszamentem a géphez, újraindult magától, és fekete háttéren fehér betûkkel kiírta angolul, hogy helyezzek be egy bootolható lemezt vagy indítsam újra. Újraindítottam, majd kegyetlenül lassan behozta ugyanezt. Megint újraindítottam, majd bementem a biosba, és a bootolható eszközöknél nem találtam a vinyót. Megpróbáltam IDE-s vinyókkal is, hátha felismeri azokat, de 3-ból 1-et ismert fel. Vettem egy másik SATA vinyót (ez legyen a 2-es), beletettem, azt se látta, és ugyanolyan tetû tempója volt a gépnek, mint az elõzõvel. Ezt a SATA vinyót(2es), meg a másikat(1es) is megpróbáltam beletenni egy másik gépbe is, ott sem szerepeltek a biosban. Valami ötlet? A segítséget elõre is köszönöm.2013. nov. 23. 19:18
1/1 anonim válasza:
így látatlanban ez elég lutri...
lehet alaplap hiba is, de akár sorozatban rossz HDD-k is szóba jöhetnek..
esetleg kábelhiba, de az nem jellemző...
kici ócó pézé butapesten meg tudom nézni;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!