Milyen boltokat ajánlanátok amelyek olcsóbbak mint az ipon (alkatrészekre kéne)?
Figyelt kérdés
2013. nov. 22. 21:23
1/7 anonim válasza:
Pontosan milyen alkatrészt akarsz venni?
Az ipontól jobb boltot nem találsz. Elképzelhető, hogy van, amit olcsóbban meg tudsz venni máshol, de olyan nem lesz, ahol minden olcsóbb!
Esetleg külföldről rendelhetsz..
2/7 anonim válasza:
PCX, de nekem rengetek negatív tapasztalatom volt velük.
Most megint jönni fog az anyázás, hogy márpedig a PCX kifogástalan és megbízható bolt..
3/7 A kérdező kommentje:
Pontosabban az egész gépet honnan lehetne alkatrészenként megvenni, arra gondolok.
2013. nov. 22. 21:29
4/7 A kérdező kommentje:
"Esetleg külföldről rendelhetsz.."
Külföldön nem úgy van, hogy még drágábbak az alkatrészek? Én az Egyesült Királysági árakat néztem és azok elég magasak.
2013. nov. 22. 21:32
5/7 anonim válasza:
Még mindig nem írtad le az alkatrészeket..
NINCS OLYAN BOLT, AHOL MINDEN SOKKAL OLCSÓBB, MINT A TÖBBIBE!
6/7 A kérdező kommentje:
"NINCS OLYAN BOLT, AHOL MINDEN SOKKAL OLCSÓBB, MINT A TÖBBIBE!"
De legalább pár ezer forint különbség csak van, nem?
2013. nov. 22. 21:34
7/7 BM-Striker válasza:
Ha hajlandó vagy egyenként személyesen átvenni az alkatrészeket, akkor használd az argep.hu-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!