Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek mennyi ideig...

Szerintetek mennyi ideig bírná egy HKC 650w os táp az alábbi konfigot? (azért kérdezem mert először VGA t vennék és utána tápot)

Figyelt kérdés

VGA: Sapphire radeon 7850 OC (1 vagy 2gb)

CPU: AMD Phenom II x4 B45 (3.1ghz)

RAM: Kingston 2x2gb 1333 mhz

TÁP: HKC 650w (ezt cserélném le a VGA megvétele után egy Chieftec CTG 500w os tápra vagy egy FSP HEXA 500w os tápra)

Azért kérdezem mert sok rémtörténetet hallottam a HKC ről csak azt nem tudom, hogy kibírná e egy kis ideig ezt a konfigot még lecserélem.Nnem lenne sok idő 5 hónap kb.

2013. nov. 21. 23:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Fúha, hát azért az 5 hónap elég sok idő. Bármi megtörténhet azalatt. Én a helyedben mindenképp a tápot cserélném először.

XFX Pro 450, Coolermaster GX450, de végül is a CTG 500 se rossz.

A VGA-ra mennyid van?

2013. nov. 21. 23:18
 2/7 anonim ***** válasza:
FSP HEXA kezdésnek utána videókártya, ha nem akarod hogy bármi történjen véletlenségből a kártyával vagy bármivel :)
2013. nov. 21. 23:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Vagy igen,vagy nem.

Rosszabb esetben buktál 40-50 ezret.

Egyébként majd tápnak inkább XFX Pro 450W

2013. nov. 21. 23:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Na hát úgy van hogy nemsokára szülinap :) és így a kártyát meg fogom tudni venni úgy hogy a mostani kártyám eladom. De akkor inkább le kéne cserélnem a tápot először azt mondjátok? Mert tudom hogy nagyon megbízhatatlan szóval igen valószínű hogy azt lenne érdemesebb először lecserélnem viszont akkor a kártya még vár egy picit :( de inkább az minthogy az egész konfig leégjen :D
2013. nov. 21. 23:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Egyértelmű, hogy a táp lecserélése az elsődleges:)

Én rá se merném kötni erre a tápra a 7850-t még 1 pillanatra sem.

2013. nov. 21. 23:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Rendben tápot cserélek először.:) köszönöm a gyors válaszokat.
2013. nov. 21. 23:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is táp először, legalább ha vga lenne 5 hónap múlva akkor addigra talán még olcsósítják a kártyákat és beruházhatsz pl. egy r9 270/270xre
2013. nov. 22. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!