Ez miatt akadozhat egy játék? (több lent)
Figyelt kérdés
2. kérdést szeretnék egyben feltenni.
1. Egy játék akadozhat attól hogy a RAM-ok nem sorrendben vannak? konkrétan a CoD MW 2-re gondolok.
2. Miért csak 3 GB RAM-ot ismer fel a gép a 4 GB-ból? Win 7 64-bites oprendszerem van (annyi biztos hogy nem rossz egy RAM se mert teszteltem).
3. hogyan állítsam sorrendbe hogy ne legyen velük baj? mi alapján? miként? hogy? s merre? előre is köszönöm a válaszaitokat! :)
2013. nov. 21. 22:55
1/10 anonim válasza:
Hogy érted, hogy nem sorrendben??? Milyen RAM-od van?
2/10 A kérdező kommentje:
bocsi 3 kérdést
amugy nem nagyon tudom fejböl de van kingmax meg samsung
2013. nov. 21. 22:58
3/10 anonim válasza:
Ez nem kéne, hogy gond legyen.
Melyik milyen és hány MHz-en dolgoznak??
4/10 A kérdező kommentje:
megnézem de azt tudom hogy nem ugyanannyi mindeggyik. van 800 mhz és kissebb
2013. nov. 21. 23:04
5/10 anonim válasza:
Akkor az alacsony MHz-k miatt akadozik a játék. A WIN7 alapból lefog a 4GB-ból másfelet vagy kettőt..
Mindig akad a játék vagy csak most kezdett el?
6/10 A kérdező kommentje:
ez már régóta így van de néhány játéknál nem,a rendszer nem régi. amugy miért csak 3 gigát ismer fel?
2013. nov. 21. 23:10
8/10 A kérdező kommentje:
Gigabyte GeForce 9400 GT 1024 mb
2013. nov. 22. 12:01
9/10 anonim válasza:
A sorrend az lényegtelen. A gyengébbek lehúzzák a 800-as ramot. A 800-as ram nem tudja felhúzni a többit, mert a többi nem képes rá. (Na ezt bénábban le sem írhattam volna...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!