Mitől akadozhat egy játék még akkor is ha bőven megfelel a követelményeknek?
Lehet, hogy egy olyan virusod van, ami maximálisan kihasználja a processzorodat. ellenőrizni tudod ezt a windows task manager-nél(ctrl+alt+del) Ha a processzorod 100%-osan ki van használva, anélkül hogy bármilyen program el lenne inditva, akkor biztos, hogy virusod van. Én eddig csak formatálással tudtam megszabadulni tőle, de lehet van rá más módszer is, esetleg egy szuper antivirus... 4 év múlva ha akarod elárulom, mert remélem addigra befejezem a számitástechnikát:)) most fogok kezdeni.:)
Na de az is megtörténhet, hogy a videokártya illesztőprogramod nincs-, vagy helytelenül van felinstalálva. Keresd meg a videokártya illesztőprogramának lemezét, jobb klikk a saját gépre, properties, hardware, device manager. Ha baj van a videokártyának a működésével, meg fog jelenni egy kis sárga háromszög, benne egy felkiáltójel. Ráattintasz duplán, reinstall driver, adsz egy pár next-et, és már kész is:) ha nem, töltsd le a netről a program legfrissebb verzióját, és instaláldd azt fel. Én ennyit tudok segiteni:) ha egyáltalán jelent ez számodra segitséget:) sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!