Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valaki vásárolt már Andreas...

Valaki vásárolt már Andreas Computer Kft nél?

Figyelt kérdés
2013. nov. 20. 13:06
1 2
 11/14 Szűcs Róbert válasza:
Visszautalták a pénzem! 30 nap után a békéltető testülethez fordultam, december 16-ra be is hívtak meghallgatásra, de közben a pénz visszakerült a számlámra. Azt nem tudom, hogy a békéltető testület felvette-e velük a kapcsolatot.
2013. dec. 8. 08:11
 12/14 GeryLaci válasza:

Nekem 33 nap alatt jött meg azáru ami hibás volt, most cserélik már lassan 2 hónapja.

Az ügy leírása:

[link]

2014. jan. 10. 12:34
 13/14 anonim válasza:

Sziasztok!

Engem is lehúztak. Se árú, se pénz...Telefon kilőve, emailre nincs reakció. Azt javaslom tegyünk feljelentést. Ide várom az emaileket: nanan@freemail.hu

2014. jan. 27. 11:29
 14/14 anonim válasza:
Nem tudom jár e még erre valaki,mert elég régen szóltak a témához utoljára,de azért leírom a véleményemet!Én sem ajánlom őket senkinek!Én is vásároltam tőlük,de egy hónap alatt ért ide az ígért 5 naphoz képest,már kezdtem lemondani róla és ez idő alatt elég sok ideget megettem,ugyanis az e-mailekre nem kaptam választ,a megadott telefonszámon egy nő felvette a panaszomat,de érdemit nem tudott mondani,mondván ő csak ügyfélszolgálat,a grando pedig minden levelemre azt a választ adta,hogy "Felvesszük a kapcsolatot az eladóval,szíves türelmét kérjük!"Pár napja a grandon hirdetett termékeikhez szerettem volna kérdésként írni,hogy mi van már,de megdöbbenve tapasztaltam,hogy egyetlen hirdetésük sincs már fent!Ekkor azt gondoltam,hogy már semmi remény arra,hogy megkapjam a pendrive-omat!Ma viszont csodák csodájára megérkezett,de én biztos nem veszek semmit még egyszer sem a kereskedőtől,de a grandon sem,mert most láttam,hogy ők nem sokat tesznek,ha átveri a kedves vevőt az eladó!
2014. ápr. 2. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!